søndag 31. mars 2013

Et lite påskeinnlegg...

Som sagt hadde vi en fin start på påsken. Forrige Fredag da ungene gikk ut i påskeferie hadde Sebastian bursdag. Etter barnehagen dro vi sammen med Andre og spiste, så var vi på bowling. Etter tre runder var det Dina Michaela som ledet, hehe :-) Sebastian var naturtalent og det var skikkelig moro å se hvordan han koset seg på bursdagen sin!


Så hadde vi som sagt en koselig Oslotur og herlig vær!
Været fortsatte like fint gjennom hele påsken :-)
Vi har ikke mye påskepynt, men det var så koselig å få frem det vi hadde...glad gulfarge! Ungene hadde laget litt pynt i barnehagen i år også, og det er jo verdens fineste påskepynt!



Vi var hos Remi og Hilde på tirsdag og grillet. Årets første grillmat smakte veldig bra og det var Remi som sto bak grillingen.
Ene hunden var også så heldig å få litt deilig flintstek ettersom Remi mistet en fra grillen :-)
Og den forsvant fort!!

Nydelige hunder! Sebastian maser om at vi også må ha "sånn fin hund med blå øyne", men Husky er nok ikke helt rasen for oss...selv om vi falt veldig for disse herlige hundene altså!
Sebastian fikk seg ny bestekompis...det var Huskyen Loke. De fant tonen og lekte fint! Selv om Loke hadde en annen favoritt, hehe...Thomas som egentlig er litt redd hunder :-p

Dina Michaela er også litt skeptisk til hunder, men hun ble tøff på slutten og gav godbiter til Loke. Hun er noe mer skeptisk til Rotweileren enda, men med litt mer tid, så blir det nok til slutt ;-)
Ungene fikk påskeegg fra Remi og Hilde, og vi fikk kjempesøtt antrekk til lille Magnus...body, bukse og en liten jakke. De skulle egentlig hit på middag i går, men litt sykdom kom i veien denne gang.

Resten av påsken har vi bare vært hjemme. Dina Michaela har vært litt pjusk par siste dagene. Hun har hatt litt magesmerter, vært slapp, trøtt og i natt hadde hun feber. Men vi har koset oss. Vi har vært litt ute for været har vært helt fantastisk herlig! Så har vi spilt en del spill, mye yatzy og kortspill, morsomt å spille med ungene!

Og vi har sett familiefilmer sammen og koset oss med påskeegg. I går så vi blandt annet påskefilmen "Hopp" og den kan absolutt anbefales som en koselig familiefilm i påsken :-)

I morgen fyller Thomas 31 år. Det blir ikke store feiringa, men gavene ligger godt gjemt og venter på han til i morgen :-) Håper han blir glad!!

Så kommer den vanlige hverdagen igjen. Jeg har mange bestillinger inne nå, så det blir å stå på med malepenselen fremover! Jobbet litt i påsken også for jeg opplevde for første gang at en bestilling ble ødelagt i posten, og da er det klart jeg lager ny :-)

Nå er det straks middag her i huset, lammelår...mmmm...tenker det blir godt ja!!

Og jeg storgleder meg til i kveld for da har jeg og Thomas tenkt å se Ringenes herre igjen :-) :-) :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar