fredag 31. august 2012

Vedmodig dag i dag...

Ungene hadde i dag sin siste dag på Støren barnehage. De har ikke gått der mer enn 1 år, men det er den mest fantastiske barnehagen jeg har hatt noe med å gjøre. Det er ikke så "stivt og ordentlig" som det er inne i byen. Her kunne vi slå av en privat prat med de ansatte, uten at det var noe galt i det. Vi ble godt kjent med de ansatte og fikk et godt forhold til de. Ungene fikk også avslappet og godt forhold til de voksne. De var rause på kos og klem og vi følte at de ansatte der ikke bare gjorde jobben sin, men de var faktisk glad i ungene (og ungene i dem også naturligvis). En flott barnehage! Så i dag var det vanskelig å holde tårene tilbake, og hos enkelte rant tårene også ja. Sebastian og Dina Michaela syntes det var litt trist de også da vi hadde pakket sakene, tatt ordentlig farvel og satt oss i bilen. Men vi holder kontakten, det er en avtale ;-) Nå venter det en ny barnehage på ungene i Vennesla om en måned og da blir det forhåpentligvis ikke noe mer bytte av barnehager! Håper ungene vil trives der også :-) Bare et år igjen til skolestart for Sebastian nå, så det vil gjøre godt for han å få et år der nede først for å bli kjent med både plassen og kanskje noen av barna han skal gå i klasse med :-) Ønsker alle en riktig god helg :-)

4 kommentarer:

  1. En gammel epoke er over og nye spennende muligheter venter :-)

    SvarSlett
  2. Snufs ;) Og jeg fikk ikke vært der noe spesielt forje uke da jeg var og er dårlig :( Ønsker dere masse lykke til med flyttingen og håper dere vill trives :-)

    SvarSlett
  3. Tusen takk Marte :-) Jeg er ganske sikker på at vi vil trives :-) Om du/dere er på sørlandet noen gang, så må dere gi lyd i fra dere...så skal vi gjøre det samme når vi er i trøndelag vettu ;-) Ungene vil nok savne dere og sette pris på å få treffe dere når de er her på ferie ;-) Klem til deg <3

    SvarSlett