fredag 22. januar 2010

Stakkars gutten min!


Noe skal det liksom alltid være med min lille Sebastian...han er så mye syk!
Thomas var også ekstremt mye syk da han var liten...det samme var hans mor, men de vokste det begge av seg.
Nå har Sebastian vært forkjølet og full av feber helt siden søndag. Ikke får jeg i han mat og han har de siste par dagene klaget over magesmerter og at det gjør vondt når han tisser. I går ettermiddag var det nok fant jeg ut...da var gutten slapp og blek...så da kjørte vi ned til legevakta.
Legen så inn i ørene på Sebastian og sa at "der er det nok vondt ja" for ene øret var så tett av verk at hun kunne ikke se drenet hans. Sebastian sier at han ikke har vondt i øret, men han klager over magen. Det legen forklarte oss var at barn veldig ofte legger smertene til magen...selv om han egentlig har vondt i øret, så tror han på en eller annen merkelig måte at det er magen som er vond.
Hun klemte på magen og sa den kjentes fin og myk ut.
Så lyttet hun på han og mente hun hørte noe på den ene lungen hans. Dermed ble vi sendt til røngten for å finne ut om det kanskje var lungebetennelse, men bildene så helt fine ut.
Ettersom han klagde over at det var vondt å tisse måtte vi se om han hadde urinveisinfeksjon. Men urinprøven var også helt fin...heldigvis.
Blodprøven som ble tatt regner jeg med også var grei ettersom jeg ikke hørte noe mer om den.
Så da er det enkelt og greit ørebetennelse han har da, i tilegg til vanlig forkjølelse. Han skal på 1 uke antibiotikakur nå da.
Må være hjemme en uke fra barnehagen da desverre...tror det er en som blir rastløs!
Legger ved et bilde av en stolt gutt som har tissa på do :-)

2 kommentarer:

  1. Uffda! Øreverk er vondt det. Men godt at dere fikk sjekket det, slik at han får hjelp nå. Og antibiotikaen pleier heldigvis å virke fort.

    SvarSlett
  2. I natt rant det verk ut av det andre øret, så det blir tydeligvis bare verre...har starta på antibiotikaen nå da og han likte det kjempegodt! Dama på apoteket sa at det smakte ikke godt i det hele tatt...men Sebastian ville ha mer :-)

    SvarSlett