fredag 15. januar 2010

God morgen :-)


Legger ved et bilde jeg tok av mine små før lillegutt dro til barnehagen i dag. Han holdt på å få på seg yttertøy her, men bare MÅTTE kose litt med lillesøster før han kunne fortsette å kle på seg :-)

Jeg hadde nettopp slått på god morgen norge og rigget meg til i sofaen med en god frokost da telefonen ringte i går. Det var barnehagen og vi fikk beskjed om å hente Sebastian. Noen hadde nemlig hatt med seg et smykke eller lignende på barnehagen som var blitt ødelagt sånn at det var små perler rundt omkring. Gutten vår hadde funnet disse perlene og stappet de inn i det ene øret! Mye rart den ungen finner på!
De hadde greid å fått ut alle perlene unntatt en...de var redd for å dytte den lengre inn dersom de prøvde noe mer, så vi ringte legen og sa at vi trengte hjelp.

Da vi kom i barnehagen satt han og puslet pusslespill med en voksen og joda...inni høyre øret sto det en lyseblå perle.
Thomas masserte Sebastian på baksiden av øret og vips så spratt perla ut. MEN han hadde jo puttet flere perler inn, så spørsmålet var om det var flere perler der inne eller om det nå var tomt. Så vi måtte likevel ta det legebesøket...i tilegg kunne han jo ha skadet drenet også.

Hos legen var det først ei dame som så inni øret på Sebastian og hun begynte å humre litt for seg selv før hun sa at "jo, der var det en lyseblå perle langt inni øret" (den Thomas fikk ut av øret var jo også lyseblå). Hun hentet enda ei dame som så inni øret hans. De lo litt og måtte ærlig innrømme at de ikke visste hvordan de skulle få den ut. Dermed ble Sebastian henvist videre til en flink barnelege som også måtte le litt...for den lyseblå perla de to legene hadde sett var faktisk drenet til gutten! Han kunne berolige oss med at øret var tomt for perler og at ingen skade var skjedd. (vi er glad de to legene ikke gjorde noe forsøk på å fjerne perla...for da kunne de jo ha ødelagt drenet)
Nå skal vi uansett til øre-legen i februar for å sjekke drenet, så da får vi igjen bekreftet at alt er i orden.

Sebastian har iallefall lært at perler ikke skal inn i øret heretter og i samlingstunda i barnehagen i går snakka de om dette, så de andre barna i barnehagen lærte kanskje også noe av Sebastian ;-)

Nå skal jeg få vaska og ordna litt opp her til helg.
I helgen skal vi ha ordentlig pottetrening har jeg tenkt...skal sette av hele helga til det, så får vi se om vi får noe resultat...

Ønsker alle en god helg! :-)

Og for dere som ikke så "fire stjernes middag" på Tvnorge da Thommy Sharif lagde mat må få med dere reprisen i helga...og forbered dere på å få trimma lattermusklene ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar