mandag 20. mai 2013

Som ungene vokser altså!!

Tok opprydding i klesskapene til ungene i dag for å legge tykke vinterklær langt inn og gjøre de lette sommerklærne lettere tilgjengelig...jaggu har barna vokst i det siste altså, begge to! Må nok til innkjøp av forskjellig snart...særlig til han som blir skolegutt til høsten...viktig å ha mye fint da ;-)
Dina Michaela har nesten ikke gensere igjen...hun har strekt seg veldig i overkroppen, mens Sebastian har nesten ikke bukser igjen...for det første sliter han voldsomt på bukser, han får stadig hull på knærne (regner med han er litt tøffere enn Dina Michaela i lek på barnehagen), så har en del bukser blitt for korte da han har strekt seg ganske bra i beina. Og begge har gått opp i skostørrelse, vi kjøpte jobbesko nylig og da måtte faktisk Dina Michaela opp to str i sko...så sokker begynner det også å bli smått med til henne.
Pakket bort både litt ullklær og fleeceklær for til vinteren igjen er det for smått og vi må skaffe litt nytt igjen.
Det er helt voldsomt hvor mye de har vokst bare siden jula... Litt trist å se hvor fort barna blir store, men hver alder har sin sjarm :-)
I morgen er det barnehage igjen, må faktisk pakke ned litt sommertøy å ta med dit nå og det er heeerlig!! Vi har hatt en overskyet dag i dag, men helt greit egentlig da jeg ble bittelitt solbrent i går, hehe :-) Ungene har storkost seg ute uansett, temperaturen var grei og de fant hageslangen på siden av huset...måtte etterhvert rope inn noen søkkvåte unger, men de hadde det gøy ja :-) Unger og vann...det er noe der altså :-)

Dere som ikke har blitt med på facebookgruppen min "Kunststua" må gjerne bli med der. Jeg la ut noen nye bilder i dag som jeg selger, så det er bare å ta kontakt for priser om noe er interessant :-) Tar gjerne bestillinger også, både store og små :-) Skal legge ut en ny kampanje i løpet av kvelden, tenker jeg, så bli gjerne med i gruppen og følg med :-)

Her ser dere bildene jeg la ut i dag:






Må dere ha en fin kveld :-) I morgen er det tilbake til hverdagen :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar