søndag 12. mai 2013

Da var helgen over for denne gang...

...Og den gikk fort!
Ungene har hatt skikkelig langhelg ettersom torsdag var Kristi himmelfart og fredag var planleggingsdag. Det har regnet mye de siste dagene, så vi har koset oss inne med diverse spill, film og kos. Jeg har måttet ha litt tegne- og malefri i helgen grunnet smerter i høyre skulderblad, så da har jeg fått gjort litt andre ting, sånn som å gjøre ting med ungene og å rydde gangen...fått bort vinterutstyret og tatt frem lettere klær. Var bedre vær i dag da, så det ble en tur ut på meg og ungene :-) Nå skal det visst bli mye finvær fremover og det blir herlig!! Endelig kanskje en 17. mai uten at man holder på å regne bort eller fryse i hjel...det skal nytes!! Vi skal bort på barneskolen en tur, hvor det foregår litt av hvert, så blir det 17.maitog og dagen avsluttes med grilling hos Remi og Hilde.

Vi har fortsatt ikke hørt noe mer angående Dina Michaela. Vi var jo hos lege på sykehuset for snart en uke siden. Da hadde de ikke fått noe mer svar på hva flekken på milten er, men hun legen kunne si at hun er ganske sikker på at det er kun i milten, at resten av magen er fin. Så sa hun at det nok er på et tidlig stadie, uansett hva det skulle være for noe, for blodprøvene var fine. Hun understreket at blodprøvene kan lure oss, så hun garanterte ingenting, men det hjalp litt å høre henne si disse tingene uansett. De prøver ved hjelp fra Trondheim å finne ut hva denne flekken er nå da og finner de ikke ut noe, så går saken videre til rikshospitalet...så det er bare å smøre seg med tålmodighet ja..

Nå har ungene kommet seg i seng. Dina Michaela slang seg skikkelig rundt meg "Glad i dæ mamma, æ vil aldri miste dæ!"...da er mamma rørt med en gang :-) Sebastian sang nattasang til Dina Michaela og hun sovnet helt i starten av sangen :-) Skikkelig godunger begge to!
Tenk at Sebastian snart er skolegutt da! På fredag fikk han brev fra fadderen sin med koselig tegning og greier. I slutten av måneden skal han to dager på skolen for å bli kjent. Spennende!!

I morgen har ungene fri, sånn som hver mandag. Må en tur inn til byen å kjøpe et lerret og skal hente noen adaptere til babyvognen på babyshop. Da har vi alt klart til lillemann kommer om ca.5 uker :-) Kunne trenge litt mer nyfødtklær kanskje...så er det jo mye man har lyst på som ikke er nødvendig, men vi er klare til at han bare kan komme ja :-) Sebastian kom jo 3 uker før termin...det er jo bare to uker til det...men Dina Michaela kom en uke etter termin, og det er over 6 uker til...så hva som helst kan skje... Gleder oss i alle fall nå :-)

Håper alle har hatt en fin helg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar