onsdag 17. oktober 2012

Må reklamere litt...

Nå har jeg kommet i gang hos tonerweb.no. Tonerweb er en total leverandør av kontorrekvisita som er spesielt billige på blekk og toner. Tonerweb dekker alt innen kontor produkter, både til privatpersoner og bedrifter.
Ved bestilling av varer er det et frakt tak på kr. 180,- på rekvisita. Så om du bestiller en pall med kopipapir blir ikke frakten mer enn 180 kr,- + mva. Inkludert i fraktprisen er varelevering på døren. Så jeg vil derfor anbefale både bedrifter og privatpersoner å se litt på hjemmesiden til tonerweb.no. Der er det veldig enkelt å bestille.
Jeg har en gavekortkode dere kan benytte om dere skal bestille. Den koden er: 112451. Med denne koden får privatpersoner kr 50,- i rabatt, bedrifter får kr 100,- i rabatt, ved kjøp for kr.500,-

Ny kunde= Gratis blekk! (gjelder de fleste Epson og Canon printere. Gratisproduktet er merket med kr.0. Har vi ikke gratis blekk til din printer får du fotopapir i stedet)

Gratis fotopapir hver gang du bestiller

Gå gjerne inn på www.tonerweb.no , ta en titt og registrer deg som ny kunde. Det er veldig enkelt. Husk å benytte gavekortkoden: 112451 om du skal bestille noe.

Ha en fortsatt fin dag :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar