fredag 25. desember 2009

1.juledag!






I dag er det en noe roligere dag enn i går. Vi slapper av og koser oss.
Sebastian er helt i ekstase over alt han har fått. Vi måtte bytte ut noe av det som sto på rommet hans og gjøre om litt, så nå er det plutselig et veldig spennende rom!

Dagen i går var flott! Vi starta dagen halv åtte. Da vekte jeg og Thomas Sebastian. Sebastian visste ikke at vi hadde pynta, så hele ungen lyste opp da han fikk se all julepynten og juletreet! Vi filmet det hele.

Vi satte på Tv og spiste så en god julefrokost. Det var bare kosen!

Siste gaven i kalenderen ble åpnet og der var det en julebok. Det passet fint for da kunne vi lese den på senga før gutten skulle sove dupp. 2-åringen var altfor oppgira til å sove, så det ble ikke særlig søvn på han.

Siste nissen ble også satt opp, så nå er nisselandsbyen komplett med 24 nisser (+ noen ekstra som jeg og Thomas har satt opp)

Pga plassmangel i bilen fikk Sebastian jukse og åpne den aller største gaven og det var kjøkken! Sebastian har ønsket seg det, så gleden var stor! Han lagde mat og vasket kopper i over en time, men så var det tid for å få på finklær og komme oss til mine svigerforeldre. Der var ribba klar.

Etter middagen kom Nissen! Han var litt skummel, men han var jo også veldig snill for han hadde sekken full av pakker. Sebastian tok i mot gavene og løp andre veien, hehe. Til slutt endte han opp på fanget til nissen, men han smilte ikke akkurat fra øre til øre...var noe skeptisk der han satt ja.
Jeg, Thomas og svigermor hadde store vanskeligheter for å holde oss...maska var jo fæl...så ut som han hadde blitt påkjørt på veien! Nissen skulle så dra hjem, og merkelig nok kom farfar inn igjen like etterpå ;-)

Det var voldsomt mange gaver og det gikk så fort i svingene til lillemann at mammaen mistet litt oversikten over hva som kom fra hvem, men vi takker så mye for alle de fine klær og leker ungene fikk! Tenker på alle ungene som ikke har det så fint i jula...vi er veldig, veldig heldige!

Thomas og jeg fikk også mye fint!
Vi fikk gavekort, lys, kopper, te, bok, godteri, serveringsfat til service vi samler på og musikk.
Thomas fikk lydbok, og endelig fikk han Dexter som han har ønsket seg så lenge! Jeg fikk syltetøyskje i bestikket jeg samler på, kremer og av mine svigerforeldre fikk jeg et stort bilde av Michael Jackson <3
Vi ble kjempeglade for absolutt alle gaver og takker så mye!

Etter å ha koset oss litt hos svigers kjørte vi hjem med to utslitte unger.
Sebastian ville bare legge seg da vi kom hjem, så vi pusset tenner og leste ett par nye julebøker på senga.
Etterpå monterte jeg og Thomas nye leker og ryddet litt sånn at Sebastian bare kunne ta i bruk lekene da han sto opp i dag.
Dina Michaela tar det hele med ro, men også hun var temmelig utslitt i går kveld.

Nå ligger Dina Michaela og sover på sofaen, Thomas ligger på sofaen og ser julefilm med Sebastian som står og hopper foran tv'n.

På menyen i dag står det fløtepudding med bacon, poteter, grønnsaker og hvitsaus...gleeeder meg! :-)

I morgen kommer Erling på julemiddag til oss og på søndag skal vi på middag til Bæbæ.

Ønsker alle en fortsatt god jul!

4 kommentarer:

  1. Høres ut som om dere har hatt ei fin jul :-) Moro med jul for de små, iallefall...til oss litt eldre er det godt å få hvile litt, men det er en dyr fornøyelse. Godt det bare er en gang i året :-)

    SvarSlett
  2. Ja, januar blir i allefall en tøff måned...koster å feire jul ja...
    Men d er verdt d ;-)

    SvarSlett
  3. Jula er jo en herlig tid, selv om den har en tendens til å bli litt dyrere enn man har tenkt...

    SvarSlett
  4. Ja, i jula skal man kose seg...så får man heller slite litt når januar kommer ;-)

    SvarSlett