søndag 11. mars 2012

Søndag...

Har hatt en fin helg. I går var vi i Selbu og feiret 2-årsdagen til Alex.
På vei hjem var vi innom Ikea og så om vi fant ny sofa, men vi fant egentlig ikke noe vi likte der. Vi må nok kjøpe sofa en annen plass. Men fant mye annet fint jeg gjerne skulle hatt ;-) La meg veldig tidlig i går, holdt på å sovne på sofaen...er bare så sykt trøtt for tiden! Skjønner ikke hvorfor, men holder bare ikke ut særlig lenge på kveldene...stakar Thomas blir sittende alene :-/

I ettermiddag skal vi levere lillegutt til tanta si, de skal nok kose seg :-)
Vi andre tre legges inn på sykehuset. I morgen skal Dina ha MR i narkose, noe jeg ser frem til å få overstått. Krysser alt som krysses kan for at hun er helt frisk og fin, og at de ikke finner noen ny liten klump inni magen hennes!
De har ikk plass til oss på kreftavdelinga denne gang, så vi skal bo på hotellet. Det gjør jo ingenting siden Dina Michaela ikke skal ha noen behandlinger denne gang.
Åh, forhåpentligvis er dette siste gang veneporten taes i bruk...tenk så herlig det ville vært! Om noen uker blir den operert ut hvis alt går sånn som det skal!

Jeg blir iallefall uten data noen dager nå, så blir dårlig med blogging...men kommer sterkt tilbake ;-)

Klemklem <3

2 kommentarer:

  1. Jeg skjønner hvorfor du er trøtt ! Det er ikke din feil, men du har mye å tenke på for tiden pluss at du JOBBER. Thomas har mulighet til å ta seg en hvil eller en dupp iløpet av dagen han....Når ungene er på barnehagen :-) Og han har det sikkert like fint som alle andre mannfolk mht.tv, han koser seg nok, selv om du sovner tidlig...

    SvarSlett
  2. Hehe, ja, han koser seg med tv han også, som alle andre mannfolk ja :-p
    Jeg er trøtt nesten hele tiden, gjesper fra morgen til kveld, men-men kan ikke klage på det...går mot våren nå og det hjelper nok på ;-) Hehe, du vet hvordan det er å være mamma...fedrene våkner ikke om natta og sånt, men vi er stadig oppe og løper. Så er det som regel vi som står opp først og tar morgenstell og sånt også, selv om vi jobber, hehe :-p Thomas er flink og smører matpakker kvelden før da ;-) Så må han jo kjøre oss til jobb og barnehage :-)

    SvarSlett