torsdag 29. mars 2012

Snart helg...snart påske...

Ungene reiser på påskeferie i morgen, så vi skal kose oss med film og sånt i kveld :-) Thomas holder på å lage hjemmelaget pizza :-)De gleder seg til å være sammen med farmor og farfar!

Vi var på sykehuset med lillemor for kontroll tidligere i dag og nå er begge drenene ute. Hørselen er nedsatt og hun har væske i ørene som vil oppleves som litt støy. Så nå vil hun få nytt dren i begge ørene da. Det var igjen vår forrige fastlege som jobbet der, hyggelig å se han igjen...vi var jo så fornøyd med han, men sykehuset tvang oss til å bytte fastlege da vi flyttet til Støren. Veldig flink og grei lege vi har nå også da :-)
Og når vi først styrer med ører og sånt, så har Sebastian øreverk i dag stakar...det renner fra det ene øret og er vondt innimellom! Da vi hentet han i barnehagen i går lå han på en sofa og sov, de sa at han ikke var helt i form, men nå skjønner jeg jo at det er relatert til øreverken.

Er mange som er syke for tiden...håper bare ikke det gjør at folk trekker seg fra festen på lørdag! Vi gleder oss veldig....er jo ikke så ofte vi har barnefri...og vi har iallefall ikke hatt mange festene hjemme hos oss :-)
Nå skal jeg sy litt på kostyme til Thomas og på den røde løperen vi skal ha for anledningen ;-)

Snart helg, kos dere alle sammen! Og ønsker dere en god påske :-)

2 kommentarer:

  1. Håper at ungene holder seg frisk og at festen blir vellykket ! God påske :-)

    SvarSlett
  2. God påske til dere også <3

    SvarSlett