torsdag 25. november 2010

Da har dommen kommet....

...og det blir altfor dyrt (å absolutt ikke verdt) å fikse bilen....så da står vi plutselig uten bil da....noe må det jo være...er det ikke det ene, så er det, det andre. Dette passet utrolig dårlig nå som vi skal flytta langt på bygda....langt unna buss. Maks uflaks! Vi har ikke hatt bilen mer enn 4-5 mnd heller...og det er ingen vits i å gå i banken for å spørre om mer lån vil jeg tro...
Spennende å se hvordan vi skal løse dette..

Ellers er det flere som har kommet med oppmerksomhet og gaver til barna nå i forbindelse med at Dina Michaela er kreftsyk. Dette er oppmuntrende og settes stor pris på! Vil si tusen takk til alle :-)
Det går ganske greit med Dinamor nå. Blodprøvene i går viste lave blodverdier, men forløpig har hun ikke trengt noe påfyll av noe. Skal ta nye prøver i morgen og krysser fingrene for at blodverdiene har steget, sånn at vi slipper noe innleggelse og sånt nå midt i flyttinga :-) Formen hennes er bra...bare litt ekstra trøtt og blir litt fortere sliten. Får hun det sånn som hun vil, så er hun blid og fornøyd ;-)

Her er lillemor i en hjemmestrikka vest hun nylig fikk:




Nå skal vi i bursdag :-)
Ønsker alle en fortsatt fin dag!

1 kommentar: