lørdag 23. oktober 2010

Hjemme på permisjon.

I dag fikk vi reise hjem fra sykehuset til over helgen :-)
I går ble det operert inn veneport på Dina. Det er en slags "plugg" som sitter under huden hennes høyt på brystkassa...fra den går det en slange inn i en blodåre. Så i stedet for at de skal stikke og stikke, gang på gang og lete etter blodårer på henne, så kan de ta blodprøver og diverse via veneporten. Den skal være der helt til hun er friskmeldt.
På mandag skal vi tilbake på sykehuset og starte på cellegift. Da skal vi være der i minst 4 dager. Er veldig spent på alt nå! I dag var det en sykepleier som spurte om vi ville ha parykk til lillemor, og det var litt spesielt å få det spørsmålet. Men vi takket nei...hun er jo bare et år gammel. I stedet skulle sykepleieren se om vi kanskje kan få noen luer.
Dina Michaela har fått en strikka lue på sykehuset (frivillige som lager)og her er det storebror som prøver den (da hun ikke liker den så godt selv):


Så har hun fått et lappeteppe (også laget av frivillige):


Sebastian skal få fri fra barnehagen på mandag og heller være med på sykehuset. Sykepleieren vår vil gjerne snakke litt med han. Så vil de på førskolen også gjerne hilse på han. Viktig at han blir tatt godt vare på oppi alt dette! Han har hatt litt vanskelig adferd i barnehagen i de siste, og det er kanskje ikke så rart...han har nok mye rart som foregår oppi hodet.
I morgen skal jeg og Thomas ta han med oss på kino og se Knerten gifter seg. Godt for han å få litt alenetid med oss...er veldig mye Dina for tiden..
I går fikk jeg og Dina sykebesøk av Maja som hadde med seg flotte roser:


Så kom Trine innom på kvelden og holdt meg med litt selskap når Dina Michaela hadde lagt seg.
Godt å ha gode venner som stiller opp :-)

Nå skal vi kose oss i helgen, og jeg ønsker dere alle en fortsatt fin helg :-))

Klem fra Natalie

6 kommentarer:

  1. Kose dere masse med permisjonen, og på kino med storebror i helgen! :-)

    SvarSlett
  2. Ikke noe rart om Sebastian har det litt vanskelig for tiden. Det er ikke lett å være tre år når lillesøster blir alvorlig syk. Kos dere på kino.

    SvarSlett
  3. Hei Natalie,
    jeg har også fulgt med dere gjennom Anne-Lill..og vil ønske dere lykke til med cellegiften og alt det innebærer.
    Sender over masse styrke og varme tanker til dere! Og spesiellt til mamma'n som sikkert trenger en *klem*!
    L

    SvarSlett
  4. Så flott et teppe hun fikk ! Nydelige hester..

    SvarSlett
  5. Det virker som om dere blir tatt veldig godt vare på av sykehuset, og det er fint å lese. Håper behandlingen videre går bra, og at dere snart får dere en pause fra sykehuslivet, og får hentet litt krefter hjemme. Klem!

    SvarSlett
  6. Ja, de tar veldig godt vare på både store og små på sykehuset. Både legene og sykepleierne er veldig dykige og tar seg god tid :-) Mandag nå begynner Dina Michaela på kur nr.2, så fram til da nyter vi å ha en mer eller mindre normal unge hjemme :-)
    Klem til alle :-)

    SvarSlett