mandag 4. november 2013

Ny uke, nye muligheter!

Startet uken med 4-årskontroll på helsestasjonen. Dina Michaela besto alle tester med glans, bortsett fra hørselstesten...den strøk hun skikkelig på. Så da spørs det da...om drenene må skiftes ut på nytt...men hun skal til sjekk på sykehuset igjen i januar, så vi får se :-) Ellers er hun litt lavere enn gjennomsnittet, men høyde i forhold til vekt er perfekt. Ei flott og heldigvis frisk jente :-)
Deretter gikk turen til byen hvor bilen fikk seg nye vintersko (piggdekk), så er det bare vi mennesker som trenger nye vintersko før vinteren bare kan komme for vår del. Ikke mye vinter ute her enda da...vært helt herlig i dag i allefall...sol og fint. Og så flotte høstfarger!
Før vi hentet Sebastian på skolen var jeg innom kirkegården og fjernet løv og litt ugress fra graven til besta og bestefar, så nå er det fint der igjen også :-)
Nå har jeg akkurat hjulpet Sebastian med ukas hjemmelekser, snart er det tikka masala til middag, en arbeidsøkt på meg og etter å ha lest nattabok for ungene blir det jakten på kjærligheten i kveld :-) En topp dag og fin start på en uke jeg tror blir veldig bra :-)
Ønsker alle en god uke! Grip de muligheter som kommer og ta vare på deg selv og de du er glad i :-)



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar