onsdag 18. april 2012

Da er denne runden med undersøkelser overstått...

Er nå hjemme igjen etter sykehusoppholdet. Har ikke fått svar på nyreprøvene enda, men Dina Michaelas MR var helt fin!!! I mai skal veneporten etter planen taes ut, noe som gir oss et ordentlig tegn på at det ikke lenger er så stor fare for tilbakefall. Heldigvis fortsetter de oppfølging i flere år fremover uansett...vi skal fortsatt ta blodprøver annenhver måned, ultralyd/røngten og MR innimellom. Så vil fastlegen ha ofte kontroller for å se etter senskader "vi skal passe litt ekstra på henne", sa han :-)
Så dette er en gledens dag!
Helt til vi kom hjem vel og merke... varmtvannstanken vår har igjen streiket og vi har kun kaldt vann. Etter å ha vært på sykehuset siden mandag, gledet vi oss veldig til en ordentlig dusj. Særlig lillemor trengte det etter alt hun har vært igjennom. Thomas og lillemor var over hos naboen for å høre om å låne dusjen, men der var ingen hjemme. Har fått vasket Dina Michaela nå før hun la seg da...Thomas kokte opp litt vann.
Håper rørlegeren ikke bruker altfor lang tid på å fikse problemet. Like før jul hadde vi også problemer med varmtvannstanken og da var vi uten varmvann i over en uke. Det går jo fint å leve på gammelmåten også da...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar