tirsdag 15. mars 2011

ikke moro...

Fikk etter å ha ringt og maset 3 ganger endelig svar på blodprøvene Dina Michaela tok for 3 uker siden.
Prøvene er innenfor normalen, men har steget...stiger det mer er det tegn på spredning/ tilbakefall. Nye prøver blir tatt neste torsdag. Da skal vi også ha møte med legen, sykepleieren vår og helsesøsteren vår. Slitsomt om vi må gå sånn fra måned til måned...men må bare prøve å ikke tenke så mye på det. Er jo ingenting vi kan gjøre med det...må bare ta det som det kommer. Skal vi gå å bekymre oss hele tiden blir vi jo gale!

I natt overnattet Sebastian hos mine svigerforeldre. Han ville det gjerne selv. Godt for han med litt fri fra lillesøsteren også;-) Det var veldig godt å få lillegutten min hjem igjen i dag:-D

2 kommentarer:

  1. Så lenge det er innen normalen, så får dere ta det positivt. Dersom det hadde vært noe galt nå, ville dere fått beskjed fortere. Men det blir bra å få sjekket neste Torsdag, sånn at vi får vite hvordan det egentlig står til... OG det blir nok godt med møte med legen osv. Husk å skrive opp før den tid, hva dere egentlig lurer på. Fint for Sebastian å ligge over borte og det er flott at Inger og Rolf ikke jobber, for da har de god tid til sånt :-)

    SvarSlett
  2. Dere må nok bare innstille dere på å leve med prøver og prøvesvar i måneder og kanskje år framover. Dere/vi må bare nyte hver dag som kan nytes. Også er det bare å ta det som eventuelt skulle komme når det eventuelt kommer.

    SvarSlett