torsdag 3. mars 2011

Huffameg...

da har et av barna fra barn4 tapt kampen og gått bort...en stund siden, men fikk vite det nå. Kondulerer så mye til alle de som kjente han!
Varme tanker går til dere som var glad i Ola.
Vi ble ikke veldig godt kjent med han, men jeg og Thomas snakket mye om hvordan han alltid smilte og spøkte...selv om han kjempet og helt sikkert hadde mye vondt! Jeg kommer aldri til å glemme da sykepleieren spurte hva dere skulle ha til julemat, og han lo å svarte sondemat :-)
Sånn tapperhet er beundringsverdig!
Hvil i fred, Ola

4 kommentarer:

  1. Huff, så trist :-( Tankene vandrer når man hører dette, vet du ! Stakkars familien hans...

    SvarSlett
  2. Ja, fryktelig trist når den stygge sykdommen tar knekken på et liv som knapt har begynt. Han var like gammel som Linda og kjempet i over 2 år...ble friskmeldt, men fikk tilbakefall med spredning med en gang. Både han og foreldrene var alltid så positive...jeg skjønner ikke hvordan de greide det...beundringverdig altså! Denne sykdommen skulle vært forbeholdt eldre, om den i det hele tatt skulle være forbeholdt noen! Syns veldig synd i foreldrene nå ja...tenker bare hvis det hadde gått sånn med Dina...hadde helt sikkert følt at verden raste sammen...

    SvarSlett
  3. Det er mange ting her i verden som det er umulig å se noen mening i. :-(

    Og det viser bare nok en gang hvor heldig Dina har vært. Mer enn noen gang blir man bevisst på hvor utrolig takknemlig vi har grunn til å være.

    SvarSlett
  4. Ja, det er meningsløst når uskyldige barn ikke skal få vokse opp og ha det bra :(

    Vi har vært veldig heldige. Tenker veldig mye på de som enda kjemper på avdelinga!

    SvarSlett