søndag 1. august 2010

Hunderfossen

Fredag etter jobb ble jeg henta av Thomas og ungene, så dro vi på tur! "Vi ska på tur mamma" sa Sebastian kjempeglad :-)
Målet var Hunderfossen, men vi kjørte lang omvei i håp om å få med oss Trollstigen. Dessverre lå tåka tykk, så det var ikke mye å se.

I Valldal hadde vi bestilt hotellrom for natten. Vel fremme var det to unger som plutselig var full av energi og ikke hadde planer om å sove:




Etter å ha spist en god frokost neste morgen, kjørte vi videre. Tok ferge over til Geiranger og derfra kjørte vi rett til Hunderfossen....hadde bare ett par stopp underveis for å se på utsikten.
Mye tåke her, men det var fryktelig langt ned og Thomas med høydeskrekk var ikke mye høy i hatten da lillemann sto på kanten sånn og så utover.






Sebastian var veldig spent og ekstremt utålmodig, men omsider kom vi fram.

Trollet var litt skummelt, selv om han egentlig så litt snill ut også. Prøvde å få gutten opp på foten til trollet for å ta bilde, men det var ikke aktuelt, hehe ;-)





Morsomt i starten å kjøre tog, men etter en runde ble det kjedelig...


Dette var kjedelig...


Dette var morsomt...bare så synd at den sto stille...


Denne tok jeg og Sebastian, men det ble litt skummelt...


Sebastian kjørte opp til lastebil....


Utslitt og orker ikke gå mer...er ikke helt i form...


Skulle spise på restaurant, men Sebastian sovnet...

Etter dette måtte vi bare dra for han var helt utslitt. Da vi kom hjem ved midnatt hadde han 39,3 i feber, så han var nok ikke helt frisk. Klaga veldig mye på vondt i øret på turen. Synd at det skulle bli sånn akkurat da han skulle få kose seg på Hunderfossen...dette skulle jo være hans dag. Men det er jo bare å dra tilbake senere :-)


Ser dere hvem jeg og Dina Michaela står sammen med her? Sebastian så med en gang hvem det var, men jeg vet ikke helt om jeg synes likheten var slående....veldig dårlige dukker på vokskabinettet der dessverre...eneste negative jeg kan si om Hunderfossen...ellers er det mye bra der både for store og små.


Sebastian har fortsatt feber, men formen er bedre og her er han med krona han kjøpte seg på Hunderfossen (han er prinsesse...ikke konge, sier han). Vi sa han skulle få kjøpe seg det han ville, men han var ikke så ivrig på å shoppe...eneste han SKULLE ha var en is for pengen han hadde fått av bestemor ;-)

Neste gang vi drar til Hunderfossen skal vi ha bedre tid og ha ett par overnattinger, men nå ble det sånn ettersom at jeg måtte på jobb i dag tidlig :-)

3 kommentarer:

  1. Skjønner godt at Sebastian syntes den lille traktoren var kjedelig, når det fantes en sånn STOR en der, hehe. Bra at det ble is på gutten,da. OG ungene så ganske oppspilte ut på første bildet, ja ! Det ble nå iallefall en tur på dere, og det er jo det viktigste...så får dere planlegge bedre til neste år.

    SvarSlett
  2. Koselig at dere kom dere avgårde på en liten tur. Da har ihvertfall Sebastian noe å fortelle når han begynner i barnehagen igjen. :-)

    SvarSlett
  3. Gleder meg allerede til neste gang...håper bare Sebastian greier å holde seg frisk neste gang sånn at vi VIRKELIG kan koooose oss kjempemye :-))
    Han hadde litt av hvert å fortelle i barnehagen ja ;-)

    SvarSlett