fredag 23. juli 2010

Litt forskjellig...

Må starte med å legge ut et bilde jeg tok i går.... Sebastian rota alle filmene våre utover stuegulvet og fikk beskjed om å rydde opp...det gjorde han så visst, hehe:


Så må jeg fortelle at Sebastian var hos tannlegen i går. Første tannlegebesøket. Ettersom jeg har en medfødt tannlidelse (emaljesvikt) som også min bror har og hans sønn, så var vi litt spent. Tannlegen sa at det er ingenting som tyder på at Sebastian har arvet dette enda i allefall! Så får vi vente og se hvordan hans "voksentenner" blir. Sebastian var flink og som premie valgte han seg et lykketroll:


Til slutt må jeg skryte litt av vår nye (brukte) bil som vi kjøpte i dag...vi er strålende fornøyd her nå og glad for å være ferdige med Kia'n...nå er det Hyundai Elantra som gjelder:


Av selgeren fikk vi blomster:

4 kommentarer:

  1. Morsomme lille Sebastian! Han er jo flink som rydder opp igjen etter seg. At mamma'n har et litt annet system i hylla er en bagatell...

    Og det er en lettelse at gutten ikke har fått tannsykdommen din. :)

    Til sist: Gratulerer med ny bil. Godt at dere endelig har frihet til å dra hvor dere vil når dere vil igjen. :)

    SvarSlett
  2. Hehe, ja, han var veldig fornøyd selv over å ha rydda så fint :P

    Takk, er veldig fornøyd med bilen...er så godt å kunne kjøre seg en tur uten å være redd for å møte purken ;-)

    SvarSlett
  3. JADA ! Sebastian har skjønt det han - det er TROLL som gjelder :-) !!!! Gratulerer med ny brukt bil, den ser veldig fin ut og jeg regner med at dere får mye glede av den. Nå kan dere komme dere ut av byen og ut på landeveien, hvis dere har lyst. Blomster fra selgeren da gitt, hehe...det fikk ikke vi :-)

    SvarSlett
  4. Ja, han har også blitt ivrig på trollene i filmene til Ivo Caprino...er spent på hvordan han reagerer når han får se store trollet i hunderfossen for vi har planer om å ta turen dit før sommerene er omme ;-)
    Han selgeren som solgte oss bilen var superhyggelig i følge Thomas (til tross for at han absolutt ikke ble rik på oss), så Thomas betemte seg straks for å dra tilbake dit den dagen vi skal kjøpe nybil... ;-)

    SvarSlett