tirsdag 14. juni 2011

Minner om...

Selv om vi ligger veldig dårlig ann, så må dere ikke slutte å stemme på Dina Michaela som årets lanounge! Gå inn på www.lano.no og søk på Dina...da finner dere dette bildet:


Kan stemme en gang hver dag pr mobil/data/nettverk osv.

Ellers håper jeg alle har hatt en kjempefin pinse!
Vi hadde besøk av Liam, mammaen Susanne, gamle naboen vår May Tonje og hennes sønn Daniel på lørdag. Vi grilla og storkosa oss :-) Liam ble igjen her og overnattet. Søndag kjørte vi først Liam hjem, så dro vi til Selbu og besøkte Morten, Stine, fadderungen vår Aurora og lille Aleksander. Veldig godt å se ungene igjen, spesielt Aurora da vi ser henne altfor sjeldent og har litt dårlig samvittighet pga det :/ Skikkkelig koseunger! Herlig med unger som faktisk har lyst til å sitte på fanget og kose...sånn som mine ikke har tid til ;-)
I går (mandag) var vi hos Leif, Trine, Thea og Håkon (som også er fadderungen vår). Dit kom også Erling :-)
Så vi har rett og slett brukt pinsa på å treffe gode venner og fadderbarn <3
I natt sovna Sebastian i senga til Liam...han savner han allerede...

I dag var det tilbake til vanlig hverdag igjen. Nok en legetime på sykehuset for lillemor, men Sebastian ville ikke være med denne gang, så han var hos farmor og farfar. Egentlig ikke noe nytt som kom frem under legetimen, annet enn at Dina Michaela ikke vokser...om hun ikke strekker seg snart må de finne ut hvorfor, sa legen. Ellers ser det fremdeles ut til at hun er kreftfri, men nye prøver i slutten av måneden, og i slutten av juli...så er det MR i narkose igjen i august. Legen snakker veldig mye om tilbakefall og hvor tøft det eventuelt kommer til å bli, så blir nesten litt nervøs. De tror ikke hun kommer til å få senskader nå, men hun er nesten garantert å få det dersom hun må gjennom ny operasjon og sterkere behandlinger. Huff, nei, det må IKKE skje! Hun ER frisk og SKAL være frisk :-) Legen vil nok helt sikkert bare gjøre oss mest mulig forbredt, så ikke sjokket skal bli så stort om det skulle skje...men jeg vil egentlig ikke tenke så mye på det...

I morgen er det besøksdag i barnehagen for begge ungene, det blir morsomt :-)

Til slutt vil jeg gratulere Omer Bhatti med dagen i dag, håper du har hatt en SUPER dag og har det bra!!! Klemklem

5 kommentarer:

  1. Stemmer ivei her hver dag ! Kjempefint bilde av henne... Skjønner godt at dere ikke ønsker å tenke på tilbakefall, og kanskje dere ikke bør gjøre det så mye heller ? Kanskje at hun holder seg frisk, dersom alle vi rundt henne tenker på henne som en frisk,sterk og flott jenteunge ? Ang.veksten, vil dere nok ha mange undersøkelser mht.begge ungene. Dere vil nok også få tilbud om veksthormoner når de blir større....bare vent og se. Var på ekstra vekstkontroller med Mats ofte, og da var de stadig bekymra. Han fikk tilbud om veksthormoner, men etter grundig tenking og i samhold med Mats sine ønsker, ble det sånn at vi avviste dette.

    SvarSlett
  2. Tante er innom og stemmer hver dag hun også. :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for alle stemmer :-)

    Ja, positive tanker er viktige for lillemor :-)
    Veksten er egentlig min siste bekymring...om hun så skulle bli veldig kortvokst, så vil hun klare seg helt fint...men legen sa at hun får ikke lov til å gå lenger ned på kurven nå...skjønner ikke hvorfor de skal være så opptatt av høyden så lenge hun har det bra ellers...folk er jo forskjellige og hun har jo en mor som bare er 155 :-P Ikke er hun dødssyk mer, og ikke er hun hjerneskadet...så da er resten bagateller...mener jeg da ;-)

    SvarSlett
  4. Og pappaen er heller ikke så høy ;-)

    SvarSlett