lørdag 22. mai 2010

17.mai

Har ikke hatt tid til å oppdatere fra 17.mai enda, så her kommer det:

Startet dagen med en ekstra god frokost. Rundstykker, hjemmelaget eggesalat og mye annet godt.
Så dro vi ned til byen for å se på barnetoget. Været var så som så, men koselig var det uansett. Sebastian fikk sitte i vogna med Dina Michaela på fanget...det var enklere å holde styr på Sebastian i folkemengden da, og han slapp å bli så sliten:




Leif var som vanlig å se i toget og jeg tror kanskje Sebastian har en aldri så liten helt i Leif nå ettersom at han spilte tromme...Sebastian er litt trommegal ;-)


Så var vi en liten tur på tivoli, men det syntes Sebastian var voldsomt kjedelig for han fikk jo ikke lov å ta de kjempestore karusellene...barnekarusellene var så kjedelige at han ville bare gå av.



Hva er vel tivoli uten sukkerspinn? Den fosvant fort ned i magen til Sebastian, så sovnet han i bilen...lett å se at gutten har spist sukkerspinn, hehe:



Og hva er vel 17.mai uten is?


Mens far fyrer opp grillen (engangsgrill denne gang ettersom at vi må kjøpe oss ny grill), tar mor med Sebastian på lekeplassen (Dinamor sover):



Vi var som sagt ikke helt heldige med været, så vi spiste inne:


Så ble det barnetv og godtepose på Sebastian før vi leste bok og sa godnatt. Var to utslitte unger som sovnet straks de ble lagt ned! Det var en fin og vellykket dag for både store og små :-)

4 kommentarer:

  1. Så fin oppdatering :-) Ungene var jo helt nydelige i vogna sammens ! ( Foreldrene var også feiende flotte ). Ser ut til at dere kosa dere masse og dere vil nok få mange fine 17 Mai fremover med ungene. For min del er dette slutt - heretter skal vi være i fjellet på 17 Mai, hehehe...

    SvarSlett
  2. Tusen takk :-)
    Gleder meg til årene som kommer ;-)
    Sikkert fint å feire på fjellet også nå da...etter å ha vært gjennom alt med barna i mange år ;-)

    SvarSlett
  3. Ser jo ut som dere hadde en fin 17.mai. Og enda bedre blir det nok når ungene blir litt større :-)

    SvarSlett
  4. Gleder meg til de skal gå i barnetoget :-)

    SvarSlett