torsdag 12. mai 2011

På norsk jord igjen.

I går kom vi hjem til norgen etter en fantastisk uke i England og Irland...turen vil jeg blogge om når alle bilder er på plass og sortert :-)
Men godt å være hos barna våre igjen i allefall!



I dag var vi på sykehuset med lillemor igjen...denne gangen var det nok en høreprøve ettersom cellegift kan gi skader i ørene. Skader av cellegifta har hun nok ikke, men de så sist det ble foretatt prøve at det var veske i ørene. I dag var det fremdeles veske i ørene, så innen 3 måneder får hun lagt inn dren, akkurat som Sebastian har. Nå er Dina Michaela vant til sykehus og alt som hører med, så dette er bare en filleting for henne. Hun har begynt å prate en del, så hun hører jo, men det er bedre å ta tak i det tidlig...så er glad Dr.Olberg ikke ser det ann mer. Sebastian slet jo veldig med språket før pga hørselen og det var mye frustrasjon....veldig greit om Dina Michaela får slippe det.

Har også kjøpt oss gullfisker/slørhaler og algespisere i dag. Sebastian døpte fiskene for Natalie, Sebastian, Dina Michaela og Michael Jackson...algespiserne fikk navnene "Billie Jean" og "Beat it", hehe :P
Thomas fikk ikke være en fisk han, hehe :P

Sitter nå og ser Grand prix...så blir det å sove etterpå...

Natta :-)

2 kommentarer:

  1. Thomas får ta det som en ære at han ikke blir sett på som fisk... hehe...

    Og dren i ørene går nok greit for vesla også det. Greit at hun får dren før hun begynner å plages med ørene. Blir hun gående med væske i ørene over lang tid, så blir det fort ørebetennelser ut av det.

    SvarSlett
  2. Dren går nok helt fint :-) Før var det Torkild som ville ha fisker, men nå vil jeg også ha det, kjenner jeg ! Skal være beroligende å ha akvarium...

    SvarSlett