onsdag 29. mai 2013

Er i skikkelig lykkerus nå...så fort kan det snu!!

Barnelegen ringte allerede nå og gav oss svarene på MR. De hadde strålet henne ordentlig nøye, sa barnelegen, men det som var på milten er nå borte!!! Så lille prinsessa vår er FRISK!!! Nå er vi superlettet her altså, lille Sebastian fikk det bedre inni seg også :-) Nå kan vi senke skuldrene og nyte livet! Nå kan lille Magnus også bare komme...alt er topp nå!!! Klem fra kjempeglad mamma som kan sove godt i natt :-)

Heavy saker...

Lille prinsessa vår ligger nå og sover (narkose) for MR. Thomas er med henne og jeg er hjemme med Sebastian som har fri. Akkurat nå sitter han og ser litt barne-tv mens han spiser mat. Vi har spilt masse spill og tegnet. Bare koset oss sammen. Så begynte Sebastian å snakke om det at Dina Michaela er i narkose. Han lurte på hva som vil skje om Dina Michaela har fått kreft igjen. Jeg fortalte han at hun kanskje bare trenger en operasjon, men i følge han kreftlegen vi hadde i Trondheim må hun også gå på cellegift igjen, uansett om det er godartet eller ondartet, det var i allefall det som ble sagt.
Jeg sa at legene vil hjelpe Dina Michaela å bli frisk om det er sånn at hun har blitt syk igjen, men det er jo ikke noe sikkert at hun er syk, det vil vi få vite om noen dager. Så spurte han "Hva om de ikke greier å hjelpe henne da?", jeg svarte at Dina Michaela er ei så tøff jente at hun skal klare å bli frisk, det skal gå bra!! Han så omsorgsfullt på meg og sa "Det er bra dere har meg også da i alle fall", jeg sa at det er vi veldig glad for, men vi vil og skal ha begge to og de skal ha hverandre! Han sa "Men hvis Dina blir en engel kan hun være hos oss fortsatt", så spurte han "Du, mamma? Tror du engler kan vokse?" 
Da måtte jeg skifte tema...det ble for drøyt for meg altså. Jeg skjønner at det er mye som surrer i hodet på en 6-åring og mye han lurer på, men dette er ikke noe vi skal tenke på. Nå skal vi tenke at hun er frisk. Og får vi om noen dager vite noe annet, så skal det gå bra! Jeg fikk han på andre tanker før jeg selv gikk en tur på badet for å samle meg litt. Den praten der orket jeg ikke.
Gleder meg til hun kommer hjem etterpå nå, da skal hun få masse mammakos! :-)

tirsdag 28. mai 2013

Sliten i dag...

Har sovet dårlig de siste nettene...hatt lite matlyst...og i morgen skal Dina Michaela legges i narkose for MR...kjenner humøret mitt kunne vært bedre enn hva det er i dag altså...kjenner meg litt sånn dø innvendig...og har null energi...hadde vært godt å bare lagt seg rett ned og sovet, men har ikke tid, i tillegg har jo barna kommet hjem fra barnehagen nå. Skulle gjort så mye på jobbfronten som jeg ikke har rukket i dag, så det blir nok å sitte oppe i kveld og utover natten til jeg har fått gjort det jeg må. Blant annet har jeg en avtale med et forlag om å sende dem et bokmanus i dag, så det må jeg få gjort i løpet av kvelden. Så må jeg jobbe med en barnebok jeg har startet på for et forlag er også interessert i manus på denne boken. Det er jammen meg mye arbeid å skrive bok...og ikke er det betalt arbeid heller, men det er verdt det om jeg får det sånn som jeg vil og tenker da
.
Satser på en bedre dag i morgen selv om Dina Michaela skal til MR. De ringte fra sykehuset i dag for å forsikre seg om at hun kommer i morgen, det har de aldri gjort før, så det gav egentlig en litt sånn ekkel følelse. Håper vi får svarene før helgen, men det blir nok ikke før neste uke. Spennende ting som skjer for tiden....jobb...bok...snart fødsel...og dette med Dina Michaela....ikke rart man føler seg litt utmattet enkelte dager... Det er i alle fall ikke kjedelig å være oss for tiden, hehe :-p


lørdag 25. mai 2013

Det ble en vellykket bursdagsfeiring!

Som jeg skrev i går, så skulle Sebastian i bursdagsselskap i dag og jeg var litt spent på det etter dagen i barnehagen i går, men det gikk kjempefint. Han hadde det veldig bra! Så da er kanskje ting tilbake til det normale igjen da :-) Jeg får så vondt inni meg når barna ikke har det helt bra, så dette gjorde godt for mammahjertet mitt altså! En ting som ikke var så godt for mammahjertet mitt i dag var da jeg skulle forklare for lille Dina Michaela at hun skal være med Thomas og sove litt på sykehuset igjen på onsdag (jeg må være med Sebastian ettersom han har fri onsdager). Hun lurte på hvorfor og jeg spurte henne om hun visste at hun har hatt kreft, joda det visste hun. Jeg sa til henne at legen "reparerte" henne sånn at hun ble frisk og at hun nå skulle sove litt på sykehuset sånn at legene kunne se om hun fortsatt var frisk for om hun ikke er helt frisk inni magen sin, så må legene gjøre henne frisk igjen. Hun så litt lei seg ut, så kastet hun seg rundt halsen på meg og sa "Jeg vil aldri, aldri miste dere!". Det var klumpen i halsen da ja. Jeg sa at hun ikke skal miste oss, så skiftet jeg tema for da følte jeg at den samtalen ikke trengte gå noe lengre.
Hun har faktisk tatt seg til magen omtrent der milten sitter og sagt at hun har vondt der, det liker jeg ikke! Men nå får vi snart undersøkt henne ordentlig og funnet ut av dette og det blir godt å komme seg videre...akkurat nå står tingene litt stille. Nå ligger ungene trygt i sine senger og hører litt musikk. Jeg og Thomas skal se en film og slappe av. Jeg har veldig mye kynnere i dag...kunne like gjerne vært rier for min del, så blir jeg ferdig med det, hehe, men han tenker vel ikke å komme enda :-)
God kveld til alle :-)

fredag 24. mai 2013

Det starter tidlig...

Hentet ungene i barnehagen nettopp. Kom inn gjennom porten og der løp unger rundt i små sommerkjoler, skjørt og shorts. Sebastian kom løpende i mot oss...fullt påkledd med langbukse, t-shjorte, langermet genser, sokker og joggesko. Vi spurte han hvorfor han ikke hadde kledd av seg, han sa han ikke var varm, men han var rød og blank i ansiktet og småvåt i håret, så vi skjønte jo det var noe han ikke sa til oss. I bilen på vei hjem tok vi en ordentlig prat med han og det viste seg at han ikke turte kle av seg fordi han hadde rosenborg skjorte på seg. Skal si ungene starter tidlig med å bli bevisst på sånt altså. Vi spurte han hvorfor han var redd for å vise fram rosenborg skjorta, jo det var fordi alle unntatt ei jente snakket stygt om rosenborg. Han sa at han har vært alene i dag da alle sa nei til å leke med han...jeg undres om de kan ha sett rosenborg skjorta som stakk opp ved halsen på genseren...jeg vet ikke... I morgen skal han i bursdag til en i barnehagen, så vi satser på at ting blir som normalt igjen da...og jeg sa til han at det er helg nå, så til uka igjen blir sikkert dagene i barnehagen bedre. Han var rask med å ta av genseren da han kom hjem, det er jo så herlig sommervarme i dag! Men da vet vi at vi ikke tar på rosenborgklær igjen i barnehage/skole i allefall! De har forresten fått basketkurv i barnehagen...Sebastian viste oss da vi skulle dra og skal si gutten har talent! :-)
Dina er så opptatt med venninnene sine at hun har nesten ikke tid til å bli med oss hjem om dagene og det er bare herlig å se :-)

torsdag 23. mai 2013

Endelig...

Fikk brev i dag om at Dina Michaela skal i narkose for MR på onsdag nå. Da får vi i løpet av kort tid vite hva flekken på milten er, og det skal bli godt uansett hva det er...bedre å vite enn å gå sånn å vente....ventetiden har vært lang! Jeg synes jo alt har gått vanvittig tregt....hvorfor tok de ikke bare MR med en gang de så flekken? I stedet for å sjekke og undersøke alt mulig annet av prøver og bilder først som ikke gav dem noen svar... De utelukker ikke at det kan være kreft igjen...er det ikke sånn at de da burde handle raskere med tanke på at det kan være noe som sprer seg...? Men jeg har tillit til barnelegen vår og jeg regner med hun har et fast opplegg ved sånne situasjoner og hun vet nok hva hun gjør :-) Det er bare at vi som foreldre ikke kan få svarene raskt nok vettu :-) Så satser vi nå på at det hele er en bagatell...og uansett hva det skal være så er det verdens tøffeste Dina Michaela det er snakk om, så det går bra :-)

Har snart skolegutt jo...

Det er rart det!! Synes nettopp jeg fikk lille nurket jeg!
I går var Thomas på foreldremøte på skolen og fikk litt informasjon. Neste uke skal Sebastian på to førskoledager for å bli kjent med læreren, fadderen og skolen. 15.august er første skoledag.
Han er veldig spent. Tre andre barn Sebastian går på avdeling med i barnehagen skal begynne i samme klasse som han, klasse 1A. Han føler seg nok stor....og han kan både lese og han kan regne litt pluss og minus. Klokken har han begynt å øve seg litt på også...Men han etterlyser stadig løse tenner :-)
Dina Michaela gruer seg til han begynner på skolen for da er han ikke hos henne i barnehagen mer. Men det er jeg sikker på går kjempebra. Hun har blomstret veldig i barnehagen i det siste og hun er så glad og lykkelig når hun skal dit, "Æ ska treffe vænnan mine" jubler hun. Og når vi leverer henne i barnehagen kommer venninnene og drar henne med seg i lek :-) Søtinger hele gjengen :-)
I dag har skolestarterne sykkeldag. Det regner, men Sebastian var da fornøyd likevel over å få ha med seg sykkel og hjelm i barnehagen. De skulle grille, så vi satser på litt oppholds :-)

Jeg jobber litt i dag, så blir det litt vasking av vinduer...startet på det i går...alt av husarbeid må fordeles dag for dag nå, kjenner jeg :-) Gleder meg til Magnus har kommet ut sånn at jeg blir litt mer bevegelig og får litt mer energi igjen...det blir bra :-) Han kan jo egentlig komme når som helst nå...om en uke er vi der Sebastian kom til verden....men så er det 5 uker til vi er der Dina Michaela kom til verden :-)

Må minne om at folk gjerne må bli med i facebookgruppen "Kunststua", jeg kjører mange tilbud for medlemmer nå frem til fødselen :-)

Håper alle får en fin dag!! :-)

Klem Natalie

mandag 20. mai 2013

Som ungene vokser altså!!

Tok opprydding i klesskapene til ungene i dag for å legge tykke vinterklær langt inn og gjøre de lette sommerklærne lettere tilgjengelig...jaggu har barna vokst i det siste altså, begge to! Må nok til innkjøp av forskjellig snart...særlig til han som blir skolegutt til høsten...viktig å ha mye fint da ;-)
Dina Michaela har nesten ikke gensere igjen...hun har strekt seg veldig i overkroppen, mens Sebastian har nesten ikke bukser igjen...for det første sliter han voldsomt på bukser, han får stadig hull på knærne (regner med han er litt tøffere enn Dina Michaela i lek på barnehagen), så har en del bukser blitt for korte da han har strekt seg ganske bra i beina. Og begge har gått opp i skostørrelse, vi kjøpte jobbesko nylig og da måtte faktisk Dina Michaela opp to str i sko...så sokker begynner det også å bli smått med til henne.
Pakket bort både litt ullklær og fleeceklær for til vinteren igjen er det for smått og vi må skaffe litt nytt igjen.
Det er helt voldsomt hvor mye de har vokst bare siden jula... Litt trist å se hvor fort barna blir store, men hver alder har sin sjarm :-)
I morgen er det barnehage igjen, må faktisk pakke ned litt sommertøy å ta med dit nå og det er heeerlig!! Vi har hatt en overskyet dag i dag, men helt greit egentlig da jeg ble bittelitt solbrent i går, hehe :-) Ungene har storkost seg ute uansett, temperaturen var grei og de fant hageslangen på siden av huset...måtte etterhvert rope inn noen søkkvåte unger, men de hadde det gøy ja :-) Unger og vann...det er noe der altså :-)

Dere som ikke har blitt med på facebookgruppen min "Kunststua" må gjerne bli med der. Jeg la ut noen nye bilder i dag som jeg selger, så det er bare å ta kontakt for priser om noe er interessant :-) Tar gjerne bestillinger også, både store og små :-) Skal legge ut en ny kampanje i løpet av kvelden, tenker jeg, så bli gjerne med i gruppen og følg med :-)

Her ser dere bildene jeg la ut i dag:






Må dere ha en fin kveld :-) I morgen er det tilbake til hverdagen :-)

søndag 19. mai 2013

Herlig pinse ja!

I går kom endelig sommeren og finværet (til gangs)! Sørlendingene har våknet fra dvalen. Vi dro ut til campingplassen hvor noen slektninger har campingvogn. Det kom en hel gjeng med slektninger dit...vi var nok 15-20 stk, og det var sååå koselig!! Vi grillet og alle ungene fikk løpt rundt og lekt seg. Vi kom hjem i 19-tiden og da måtte ungene rett i dusjen, det er godt tegn det, synes jeg...at ungene er skitne og klærne er fulle av grønske når kvelden kommer...det tyder på at de har vært aktive og hatt det gøy :-)
På kvelden satt Sebastian oppe med meg og Thomas for å se Grand Prix, Sebastian er jo så musikkinteressert. Det ble litt sent, men han var fast bestemt på å holde seg våken og han heiet på vinneren, hehe :-p
Da poengsummene skulle deles ut kom det skikkelig tordenvær, og ca.halvveis gikk strømmen og tv'en ble svart, hehe, da var det en Mr.Norboe som ble småsur ja (han store altså) :-p
Sebastian var litt redd tordenværet, men han sovnet fort da jeg fulgte han til sengen...han var så trøtt stakar :-)

I dag har det også vært knallvær! Jeg malte litt i dag tidlig, så var det å nyte sol på verandaen noen timer etterpå, og jaggu har jeg faktisk fått litt farge også...det pleier ikke akkurat jeg å få :-)
Jeg fant ut i dag at det er fryktelig varmt å være høygravid, og jeg har ikke sommerklær som passer meg...men bikinien passer da, så naboene får bare lukke øynene hvis de ikke tåler å se en gravidmage :-p

Kom i prat med nærmeste nabo i dag (som sagt, nå har sørlendingene våknet fra dvalen), og han var utrolig koselig! En annen kom også inn i gården, han hadde sikkert vært på pinsefest for han ble liggende ute i gården vår, hehe, slet med å komme seg opp på beina og brukte sandalen sin som mobiltelefon...stakars han nå tenker jeg, formen er neppe god! Sebastian og Dina måtte vi faktisk rope inn for han var så målbevisst på at han skulle til dem...de hadde jo aldri sett en full person før, så det ble litt ubehagelig. Naboene våre prøvde å hjelpe mannen uten at han ville ha hjelp, så Thomas ringte til slutt politiet for å få han bort fra hagen vår...ungene kunne jo ikke ut å leke... Politiet kom aldri, selv om de sa de skulle det, men etter ganske lang tid kom han seg på beina og sjanglet videre. Sandalene og t-shjorten ligger igjen utenfor her da, hehe :-) I kveld da jeg og Dina Michaela ryddet sammen lekene ute på verandaen sa hun plutselig "Han mannen hadd drukke my øl og DA va d vanskeli å gå hjem! Men vi drikk ikke øl, å d e bra for da kan vi gå!", hehe, søta mi :-)
Ungene fikk litt å tenke på etter å ha sett han fyren der... etterpå da de var ute og lekte igjen, ropte de stadig opp til meg på verandaen "Mamma, kjæm han mannen?", så jeg måtte forklare de at det ikke var noe å være redd for...jeg satt på verandaen og naboen sto ute og jobbet i gården sin, så vi passet på dem :-) Mannen var nok harmløs, men jeg skjønner godt at de ble skeptiske..

Så må jeg bare skryte litt av fine gutten min! Jeg dusjet nettopp og badet ligger vegg i vegg med barnerommet... Jeg hørte Dina Michaela begynte å gråte og Sebastian som fortsatt var våken sa "Ka e d Dina? Drømma du Dina? Hm? Drømma du nåkka?" Hun mumler ett eller annet mens hun gråter og jeg hører han stabber ut av sengen sin og bort til hennes "D går nok bra Dina, d e itj nå farli d shø. Æ trur ikke du drømme d igjen. Vil du ha litt drikke?" Så henter han drikkeflaska hennes (de har drikkeflaske med vann på natten nå når det er så varmt). "Sånn...ska du sove no? Æ vil sove no shø", hun nøler litt og jeg hørte han begynte å snakke om helt andre ting for å få henne på andre tanker "Huff, æ e helt varm etter den dagen hær æ. Dina? Ka like du best av is eller marshmallows?" de prater litt, så legger de seg til å sove begge to... Han er bare så snill og god altså! Dina Michaela er heldig som har han! Det er så fint å ha søsken å vokse opp sammen med. Jeg elsker å spionere eller lytte litt på dem når de ikke er klar over det. Sånn som i barnehagen da jeg og Thomas skulle i foreldresamtale ble vi sittende å se på at barna var ute og lekte, uten at de visste vi var der...det er så morsomt å se hvordan de er når ikke vi er tilstede. Har ikke fått noen ubehagelige overraskelser enda i alle fall hehe :-p

Nei, nå skal hvalen finne sengen :-) Satser på nok en fin dag i morgen!

Nå kommer det tordenvær igjen gitt...regner som bare det her nå... Men det gjør nok litt godt for det er veldig klamt her nå...

Fortsatt god pinse til alle, og god natt :-)

fredag 17. mai 2013

Har hatt en flott dag!

Våknet kl.04 i natt av noe vanvittig til bråk, sto opp og oppdaget at det var rene rallyen på veien bortpå her. Sykt mye biler som ruste og herjet, hehe, det var en ny opplevelse, men er visst tradisjon :-) Våknet opp igjen til regn og vind. Det var grei temperatur, men ellers var det ikke noe å gå ut etter. Vi hadde jo planer om å dra ut på ting og tang i dag, men ungene gikk jo i 17.maitog med barnehagen i går og fikk feiret litt, så de ønsket heller at vi skulle kose oss hjemme. Vi spiste en bedre frokost, så på feiringen på tv (som alltid like imponert over garden!), spilte spill, spiste kransekake og godteri, hadde diverse konkurranser, spiste pølser og hamburgere, så ble det dessert og masse is, så barne-tv sammen og nå er ungene i seng :-) Det ble en veldig fin 17.mai med min familie hvor vi bare koset oss sammen :-) Det ble sånn i år :-)


Sebastian fikk spille DS for første gang på ett par uker...han har hatt pause pga litt øyeplager...

 
 Spill for hele familien:

Sett hale på grisen:
 
 Alternativt sekkeløp:
 
 Potetløp:
 
 Potetløp med ball i stedet for potet:

Hinderløype hvor Sebastian måtte ha litt ekstra utfordringer mht søsteren:
 

 
Pølser hører med:

Ungene fikk gå i tog med barnehagen i går:

 
 
Gratulerer så mye med dagen alle sammen!! Håper dere har hatt en like fin dag som meg, uansett vær :-)

torsdag 16. mai 2013

God 17.mai ønskes alle!!

I dag jukset ungene og hadde 17.mai feiring i barnehagen :-) De spiste pølser, is og hadde litt aktiviteter. Så gikk de i 17.maitog og da sto vi en gjeng stolte foreldre langs veien og vinket. De var så søte alle sammen, nesten så man kjente klumpen i halsen :-) Vi både filmet og tok bilder.
Har ikke helt lagt planer for morgendagen, men tar det litt som det kommer og ser an været.
Vi skal i alle fall spise en god frokost, se på 17.mai feiringen på tv og rusle en tur bort på barneskolen her hvor det skjer litt av hvert :-) Så blir det pølser og is, det hører liksom med :-)
Ønsker alle en kjempefin dag, uansett om du feirer eller tar det hele med ro, uansett om du har regn eller finvær. Kos deg :-)

Klem Natalie

tirsdag 14. mai 2013

Imponerende...

Jeg fikk nettopp telefon fra jordmor. Hun hadde hørt dette med Dina Michaela fra ei, så hun ringte meg for å høre hvordan det gikk. Jeg skal til henne om to uker, men jeg måtte bare ringe henne når som helst hvis det var noe hun kunne gjøre før den tid. Var det noe jeg ville snakke om eller noe jeg lurte på, så måtte jeg bare ta kontakt. Og i tilfelle Thomas ikke får være tilstede hele tiden på barsel pga Dina Michaela, så skulle hun be sykehuset om å passe ekstra godt på meg, hehe...så søt og snill hun er :-) Godt når mennesker viser at de bryr seg og prøver å være medmenneske...det er til å bli rørt av :-) En flott jordmor jeg har!!

Svangerskapskontroll i dag...

Jeg var hos jordmor for 4 uker siden og da lå lillegutt med hodet nede, men ikke festet seg.
Nå var jeg hos legen og han var ganske sikker på at den lille rampen har snudd på seg og nå ligger på tvers. Han ringte sykehuset for å få en ultralyd, men de ville ikke gjøre det. Så jeg skal tilbake til han om en uke for å se om det er det samme da også..
I mellomtiden fikk jeg beskjed om at hvis vannet går skal jeg legge med flatt og ringe etter ambulanse sånn at Magnus ikke får surret navlestrengen rundt halsen eller noe.
Men ellers er alt bra med mor og barn :-) Det virker som en stor og sterk gutt :-)

Argh...

Fikk telefon fra sykehuset i dag. De har fått de svarene de ventet på i fra Trondheim nå, men de er kommet like langt...vet ikke hva flekken i milten er. Så hun legen skulle bestille MR i narkose på lillemor nå, men det blir fort litt venting der også, tenker jeg. Så ville hun at legen i trondheim skulle se på bildene etter MR siden han kjenner oss og Dina. Huff, så mye venting!! Kunne de ikke bare tatt MR med en gang, for to uker siden da de så flekken...da hadde vi jo hatt svarene for lenge siden. Er det virkelig nødvendig å måtte gå sånn å vente når det er snakk om ei lita ei på bare 3 år....? Vil bare ha svarene nå jeg...så vi vet om hun er syk igjen eller ikke.. Timingen kunne også vært bedre...jeg har jo termin om 5 uker... Jaja, det ordner seg til slutt :-)

søndag 12. mai 2013

Da var helgen over for denne gang...

...Og den gikk fort!
Ungene har hatt skikkelig langhelg ettersom torsdag var Kristi himmelfart og fredag var planleggingsdag. Det har regnet mye de siste dagene, så vi har koset oss inne med diverse spill, film og kos. Jeg har måttet ha litt tegne- og malefri i helgen grunnet smerter i høyre skulderblad, så da har jeg fått gjort litt andre ting, sånn som å gjøre ting med ungene og å rydde gangen...fått bort vinterutstyret og tatt frem lettere klær. Var bedre vær i dag da, så det ble en tur ut på meg og ungene :-) Nå skal det visst bli mye finvær fremover og det blir herlig!! Endelig kanskje en 17. mai uten at man holder på å regne bort eller fryse i hjel...det skal nytes!! Vi skal bort på barneskolen en tur, hvor det foregår litt av hvert, så blir det 17.maitog og dagen avsluttes med grilling hos Remi og Hilde.

Vi har fortsatt ikke hørt noe mer angående Dina Michaela. Vi var jo hos lege på sykehuset for snart en uke siden. Da hadde de ikke fått noe mer svar på hva flekken på milten er, men hun legen kunne si at hun er ganske sikker på at det er kun i milten, at resten av magen er fin. Så sa hun at det nok er på et tidlig stadie, uansett hva det skulle være for noe, for blodprøvene var fine. Hun understreket at blodprøvene kan lure oss, så hun garanterte ingenting, men det hjalp litt å høre henne si disse tingene uansett. De prøver ved hjelp fra Trondheim å finne ut hva denne flekken er nå da og finner de ikke ut noe, så går saken videre til rikshospitalet...så det er bare å smøre seg med tålmodighet ja..

Nå har ungene kommet seg i seng. Dina Michaela slang seg skikkelig rundt meg "Glad i dæ mamma, æ vil aldri miste dæ!"...da er mamma rørt med en gang :-) Sebastian sang nattasang til Dina Michaela og hun sovnet helt i starten av sangen :-) Skikkelig godunger begge to!
Tenk at Sebastian snart er skolegutt da! På fredag fikk han brev fra fadderen sin med koselig tegning og greier. I slutten av måneden skal han to dager på skolen for å bli kjent. Spennende!!

I morgen har ungene fri, sånn som hver mandag. Må en tur inn til byen å kjøpe et lerret og skal hente noen adaptere til babyvognen på babyshop. Da har vi alt klart til lillemann kommer om ca.5 uker :-) Kunne trenge litt mer nyfødtklær kanskje...så er det jo mye man har lyst på som ikke er nødvendig, men vi er klare til at han bare kan komme ja :-) Sebastian kom jo 3 uker før termin...det er jo bare to uker til det...men Dina Michaela kom en uke etter termin, og det er over 6 uker til...så hva som helst kan skje... Gleder oss i alle fall nå :-)

Håper alle har hatt en fin helg :-)

mandag 6. mai 2013

Ny uke, nye muligheter!

I helgen la vi alle bekymringer til siden og bare koset oss.
I går var vi faktisk så spontane at vi dro på visning på en leilighet. Vi trives godt her vi bor nå og er fornøyd med huset, men vi kunne hatt godt av enda et soverom. Leiligheten vi så på i går ligger nær skolen hvor Sebastian begynner til høsten, nærmere barnehagen, nærmere kollektiv trafikk og har 3 soverom, det går også ann å ordne i stand et 4.soverom. Helt topp! Får høre om en uke hvis vi får den, men det var flere interesserte, så vi får se hvor heldige vi er...enten er det meningen, ellers så er det ikke meningen at vi skal ha den... :-) Men HVIS vi får den, så tar vi gjerne i mot litt flyttehjelp fra sørlendingene...om det er noen som kan komme en gang innimellom når det er tid, å bare kjøre et lass eller to og hjelpe oss å bære de tyngste tingene opp alle trappene... Det blir nemlig litt travelt da jeg har termin om drøyt 6 uker og da hadde det vært kjekt å ha kommet litt i hus iallefall :-) Så må huset her vaskes også da, men det er ikke så skittent her liksom, så det burde går greit :-)
Men vi får se om vi får en telefon om noen dager først nå, så får vi ta det som det kommer :-)

I går tok jeg med meg ungene bort på barneskolen her og lekte litt. Det var litt småkaldt, men oppholds og fint, så kledde oss litt godt og hadde en fin tur ut. De fikk løpt fra seg litt energi.
Vi hadde med oss både såpebobler og drage, men det blåste litt for lite for dragen vår :-)








Da vi kom inn ordnet Thomas et herlig fruktfat og satte på en disney film.

Thomas har gått på diett i drøyt to uker nå og det har egentlig gjort at hele familien er sunnere nå. Snop er det mye mindre av, det er mer frukt og grønt i stedet. Middagene er også sunnere for oss alle. Selv om jeg og ungene ikke følger dietten til Thomas, så blir det jo bare automatisk sånn at alle blir sunnere. Kjøleskapet har aldri vært så fullt av grønt før og ingen klager :-)
Det var godt å med litt kvalitetstid med familien for resten av dagen jobbet jeg. Jeg får en god del bestillinger og det er jo kjempebra!! Jeg må bare stå på nå frem til fødsel :-) Tar gjerne i mot flere bestillinger, bare regn med bittelitt ventetid da det er flere bestillinger på en gang :-)
Bli gjerne med i gruppen min "Kunststua" på facebook :-)
Nå i mai er det kampanje på nettbutikken min...halv pris på alt jeg har lagt ut det for salg, og prisen er ikke trukket fra på forhånd.

Nå er vi inne i ny uke og det blir nok å gjøre. I morgen skal vi først i møte med pp-tjenesten angående at Dina Michaela skal ha litt hjelp med språket etter å ha hatt nedsatt hørsel. De har observert henne i barnehagen og i morgen skal vi får dommen :-)
Etterpå skal vi til barnelegen på sykehuset. I håp om at vi skal få vite noe mer om flekken på milten, så skal Sebastian ikke være med på sykehuset denne gangen. Har ordnet barnevakt for han som henter han i barnehagen og tar vare på han til vi er ferdige på sykehuset. Håper så inderlig at hun barnelegen har noe å fortelle oss...sånn at vi får litt svar...men regner ikke med det helt enda da det kunne ta opp til tre uker. Vil bare ha svarene nå...er jo så redd for godjenta vår!!!

Onsdag skal vi i foreldresamtale i barnehagen. Og resten av tiden hele uken vil gå med på å jobbe. Så her går dagene fort og det liker vi :-) Er i uke 34 nå, så det er drøyt 6 uker til termin...og det er så trangt inni magen nå at det skulle ikke forundre meg om han finner på å komme litt før, men hvem vet. Det går uansett veldig fort!! Gleder oss til lille kompis kommer :-)

Ønsker alle en finfin uke!! Nå skal jeg ta frem staffeliet og jobbe litt igjen :-)

torsdag 2. mai 2013

Litt gøy må man ha :-)

Hehe, jeg og Dina Michaela lekte oss litt....og magen min ble plutselig voldsomt stor og rund når det kom hjerte og farger på...Thomas lo godt av magen min, hehe :-p
Dina Michaela hadde i tilegg laget seg en "indianerkrone" i barnehagen som måtte være med på bildet :-)