tirsdag 31. januar 2012

Gratulerer!!!

Gratulerer til meg selv med jobb! I dag fikk jeg enda en jobb, jippi :-D Har jo jobb fra før, men dette blir skikkelig bra! Nå er jeg glad altså :-D

mandag 23. januar 2012

Kom over noen bilder...

Min sønn i julen...spiller DS, hehe :-) Han sto sånn kjempelenge:


Så kom jeg over et bilde tatt ute på nyttårsaften, hehe, godt å se at refleksene på ungene virker:


Ha en fin kveld alle sammen :-)

søndag 22. januar 2012

Tusen takk for barnepass!

Sigrid og Torkild passet ungene fra i går og til i dag, sånn at vi voksne fikk oss litt fri og det var leeeeenge siden sist, så det gjorde litt godt :-)
Ikke så enkelt å ta bilder når man er litt bedugget, hehe:

Vi var på bursdag til Sessa på Stjørdal. Var en bra gjeng som var samlet hjemme hos dem og etter midnatt gikk vi ut på et utested som heter Banken.
En knallbra kveld egentlig med latter, mye dans, litt knall og fall og sjangling hjemover, sånn det skal være :-)
Hehe, ikke alltid så enkelt å få fulle folk i seng:

Formen til meg og Thomas har vært helt fin i dag. Vi fikk jo for første gang på evigheter sove lenge uten unger som hyler og skriker :-) Men det var kanskje enkelte andre som ikke var i fullt så god form i dag, hehe ;-) Men jeg merker i dag at jeg var ute og gikk i kulda i natt...var jeg ikke forkjølet nok i fra før, så er jeg det i allefall nå! Hadde i hvertfall en fin kveld med gode venner!

Uka som kommer nå skal jeg kose meg og nyte med min familie. Om en uke begynner jeg nemlig på kurs og vil få lange dager...

søndag 15. januar 2012

Plumbos takketale...

Den store snakkisen på facebook, twitter og medier i går kveld og i natt har vært takketalen til Plumbo. Kom igjen da...tilgi og gå videre!
Jeg selv er anti-rasist og synes absolutt ikke dette var noen morsom vits, men mannen la seg helt flat etterpå og bad gjentatte ganger om unnskyldning. Stort mer kan han ikke gjøre. Dette var en veldig uheldig greie som bare glapp ut av han da han var meget nervøs og kjempeglad på en gang. Han kommer fra bygda og er ikke vant til presse og det å stå på en stor scene i en sal full av kjendiser. Denne kommentaren han kom med virket støtende, men den var nok ikke ment så rasistisk som den kom ut. Han sier selv at han ikke er rasistisk og som sagt...han legger seg helt flat. Kan vi ikke bare sette en strek over det hele? Gi mannen en sjanse til? Det som trolig ville blitt en av han livs beste kvelder, ble bare trist. Han er blitt straffet nok nå...etter å ha fått et glass øl tømt over hodet (noe som også var veldig umodent gjort!), så gikk han lei seg og angrende til hotellrommet og det ble ingen fest på han. Han greide ikke glede seg over å ha vunnet en så stor pris.

Og hva med resten av bandet? Skal de også straffes for dette? Ser de skal ha krisemøte angående MGP... La de nå få delta uansett! Tshawe sa også noe i ettertid som enkelte finner støtende...skal han også hates nå da?

Nei, jeg synes hele greia har blitt veldig overdrevet...vi er da voksne mennesker...legg ting bak dere og tilgi! Om noen i en uheldig kommentar hadde kalt meg hvitost, så hadde jeg faktisk ikke giddet ta meg så veldig nær av det...særskilt ikke om personen bad sånn om unnskyldning etterpå. Jeg skjønner reaksjonene i går...når han ber om unnskyldning, så bør han få en ny sjanse! Mens resten av de heldige vinnerne feiret i natt, så satt han på hotellrommet sitt...det er jo bare trist.

Jeg vet ikke så mye om de som spiller i bandet...jeg aner ingenting om personene, men jeg liker musikken...synes Møkkamann er kul! Og jeg angrer ikke på at jeg var med å stemte den frem...

Tilgi og gå videre!

fredag 13. januar 2012

Men en god nyhet også da...

var hos veterinær med Simba i dag for han har kastet opp ett par dager, men ingenting galt med han :-) Så det var en god nyhet i allefall!

Fredag den 13. ja...

I dag fikk jeg en stooor drøm knust :-( :-( :-( Så så tydelig for meg hvordan fremtiden skulle bli for meg og min lille familie...men så raste bare alt sammen!
Lurer sånn på hva det er meningen at jeg skal gjøre i fremtiden...
Skulle ønske jeg kunne ta all utdanning og sånt om igjen, sånn at jeg kunne tatt de utdanningene jeg nå vet finnes...som jeg ikke visste om før...nå er det for sent...hadde jeg bare fått den informasjonen jeg nå sitter på...for 13 år siden...så kunne jeg gjort det jeg alltid har hatt lyst til...
Huff, måtte bare få klage litt...en dårlig dag i dag bare...
Men livet går videre...og andre muligheter vil komme...så får jeg bare drømme meg bort litt av og til :-)

torsdag 12. januar 2012

Trenger du dyrekommunikasjon?

Her om dagen anbefalte jeg Ditt liv v/Elisabeth Sofie dersom du ønsket healing eller kontakt med dine hjelpere og den slags. Jeg har selv erfart hvor flink hun er. Men kanskje du ønsker en som kan kommunisere med ditt dyr? Da har jeg en annen å anbefale av hele mitt hjerte! Enten du har et savnet dyr du gjerne vil finne, eller du bare er nygjerrig på hva ditt dyr tenker og hvordan han/hun har det, så ta kontakt med Lux Alternativ v/ Frøydis og Helene. de driver også med andre ting, Ellen var hun som gav meg to fjernhealinger nylig, men Frøydis kommuniserte med våre katter denne uken og det var over all forventning! Hun/de trenger bare et bilde av dyret. Ene katten hun kommuniserte med var død, jeg trodde ikke mine egne øyne da hun sendte meg alt hva katten hadde sagt til henne. Jeg fikk mange bevis på at katten fremdeles er her blandt oss...hvordan kunne ellers Frøydis vite hvordan plassen vi bor på ser ut, hvordan kunne hun vite at det er barn her ute som leker på sklibrett...hvordan kunne hun vite hvilken bygning katten pleide gjemme seg. Hun kunne også fortelle hvordan katten døde. Det var mye mer vi fikk vite, men nå skal jeg ikke legge ut hele greia her. I tillegg kommuniserte hun med Simbagutten vår i går og alle beskrivelser passet! At han føler seg gammel og stiv har vi sett på han en stund. Men det var flere ting, hun skal ta reiki (healing) på han i kveld og i morgen kveld for å se om han blir bedre, men tror nok vi tar en helsesjekk på han snart...hun fikk en del følelser fra han som vi vil sjekke ut...pusegutten vår skal jo ha det bra :-)

Iallefall vil jeg anbefale henne på det sterkeste! Ingen tvil fra min side!
For all info om Lux-Alternativ og hva de gjør, priser og diverse, gå inn på:

http://lux-alternativ.com/

onsdag 11. januar 2012

Hm...tenke...tenke...

vi sitter i dag og skriver ned ulemper og fordeler ved å flytte til Kristiansand...det valget er ikke lett!
Største fordelen er at jeg har stor sjanse for å få drømmejobben....største ulempen er at barna og kattene igjen må flytte og bytte barnehage. Så kommer vi altfor langt bort fra nærmeste familie...men så har vi slekta mi der nede...og Thomas har en kompis i nærheten.
Jeg skal nå sende inn jobbsøknaden, så får vi se hva vi gjør hvis jeg får jobben!
Tusen takk for all hjelp så langt fra noen av mine slektninger :-)

mandag 9. januar 2012

Spennende!

I dag har jeg fått reconnective healing og kanalisering.
Kjenner jeg har fått påfyll av god energi, samtidig som jeg fikk noen svar på ting jeg har lurt på angående mine hjelpere. Kjempespennende!
Kan virkelig anbefale Ditt Liv v/Elisabeth Sofie!
For mer info, ta en titt på hennes hjemmeside. Kjempekoselig, god og flink dame!

torsdag 5. januar 2012

Gleder meg!!!

I julegave var jeg så heldig å få gavekort på time med reconnective healing og kanalisering hos Ditt liv v/Elisabeth Sofie. Jeg har time nå på mandag og som jeg gleder meg! Hun gav meg og min lille familie fjernhealing for en måneds tid tilbake og det gjorde at Sebastian sluttet å ha mareritt...begge barna sov bedre på natten...noe som gjorde at jeg også sov bedre og det gav meg mer energi. Jeg merker også at Thomas har fått en mer positiv energi og er mer tålmodig med barna enn på lenge. Tilfeldig eller ikke....jeg tror veldig på det alternative. Jeg var også så heldig å vinne en konkurranse på julaften hvor jeg blandt annet fikk to fjernhealinger hos Lux alternaiv v/Ellen Olsen. De fikk jeg nå mandagkveld og tirsdagskveld. Så med reconnective healing og kanalisering på mandag, så håper jeg på å få noen svar på ting jeg lurer veldig på.

Jeg har ikke snakket så høyt om sånne ting tidligere, men jeg bryr meg ikke lengre om hva folk måtte tro om meg. Jeg har opplevd hva jeg har opplevd...jeg føler som jeg gjør og jeg bare vet at det er mye mer mellom himmel og jord enn hva vi ser.

Jeg er spent!

søndag 1. januar 2012

Godt nytt år!!!

Nå har vi gått inn i et nytt år som gir mange nye muligheter :-)
Gleder meg! Jeg har stor tro og en god følelse av at 2012 har mye godt å by på!
Jeg har selv forsett og noen mål jeg SKAL nå:

1. Trene med Thomas på Bjørgen minst en gang i uka
2. Trene dans med Sebastian (og Dina Michaela) minst en gang i uka
3. Trene Zumba minst en gang i uka
4. Stå på og gjøre stor innsats i min jobb sånn at økonomien tar seg kraftig opp
5. Bruke mer kvalitetstid med familie og venner
6. Få mer kontakt med gamle kjente
7. Tegne huset vi skal bygge oss en vakker dag

Dette er ikke store tingene, men det er ting som gi meg mer energi og bedre humør...noe som gagner min familie også. Dette er små ting som gjøre stor forskjell.
Så får vi se hvordan året utarter seg :-)

Riktig godt nytt år og klem fra Natalie :-)