onsdag 28. september 2011

En spesiell dag i dag...

I dag er det et år siden lille Dina Michaela fikk operert ut en svulst på nesten 1,4 kg sammen med en eggstokk. Omtrent nå fikk vi vite at operasjonen var vellykket. I morgen kan vi glede oss over at prinsessa vår fyller 2 år og er helt frisk! Vi har vært veldig heldige! Hun var inne til MR i starten av september og der fant de ingen tegn til kreft :-) Hun har også begynt å vokse masse igjen :-)

I dag derimot er vår lille prins febersyk...er bare ett par uker sist han var det, men så kom jeg til å tenke på at ørelegen sa at om han blir mye plaget med feber, vil de sette inn nytt dren...ene drenet hans har nemlig remlet ut. Vi får se hvordan det går fremover. Akkurat nå ligger han på sofaen og sover. Har ingen matlyst...har prøvd han på Dora kjeks og godteri for å få i han noe, men nei...ingenting går ned i dag. Skal ha favorittmaten hans- pannekaker i dag, så får se om han får i seg litt. Håper bare vi slipper feberfantasier denne gang...sist han hadde feber skremte han oss skikkelig med sine feberfantasier. Har aldri sett en så hysterisk unge før. Han ristet og hylte som besatt...ropte "Æ vil t mamma, æ vil t mamma!!!"...han satt i fanget mitt, men det var akkurat som om han ikke så meg... "Æ vil ha pappa!"...Thomas sto ved siden av. Han holdt på ganske lenge...det var helt forferdelig ekkelt å være vitne til hvor redd han var.
Her er et bilde fra sist han var febersyk...da sov han også mye på sofaen og lillesøster koset og trøstet så godt hun kunne:


Håper Sebastian er bedre i morgen ettersom Dina har bursdag...og i tilegg kommer Liam i morgen kveld :-)

Sebastian har begynt på Alive dance nå og det synes han er kjempegøy! Han er eneste gutt i sin gruppe...14 jenter :p
Han har lenge hatt interesse for dans, noe som kommer av at han er så stor fan av Michael Jackson. Jeg som selv alltid har hatt interesse for dans, er veldig spent på hva han etterhvert kommer til å lære :-)

Ellers er egentlig ting som det pleier å være her. Thomas jobber mye med filmen sin...om noen har lyst til å være statist (gratis) etterhvert (etter jul en gang) i Trondheim eller Oslo (skal filme begge steder), så er det bare å si fra ;-) Det er også bare å ta kontakt dersom noen har noe annet å bidra med...trenger blandt annet mer musikk til filmen...politi/politibil...trenger også en stor garasje i Trondheim å filme i...og sikkert andre ting som dukker opp etterhvert ;-) Jeg har begynt å male mer nå...så får vi se hva det fører til ;-) Hadde vært gøy å fått til noe utav det etterhvert som lageret mitt med bilder vokser :-)

Ha en fortsatt fin dag alle sammen