onsdag 25. mai 2011

stolt venn i dag!

Jeg har mange kreative, flinke venner og det er morsomt å følge med på alt de får til. En av de som har jobbet veldig hardt for å komme dit hun har kommet i dag er barndomsvenninnen min Carina Dahl. Hun står på og gjør det hun har lyst til...følger drømmen og gjør det bra:-) Så på 4- stjerners middag i dag hvor hun er med denne uka (har ikke fått med meg alt, så må se reprisen på søndag). Flink var hun og hun gjør en bra figur på tv...hun er seg selv:-) Stolt av hva du har fått til så langt, Carina, og det blir spennende å følge deg videre:-) Glad i deg! Masse lykke til videre, og si fra neste gang du er i trøndelag :-)

fredag 20. mai 2011

Dommedag....

I morgen skal det liksom være dommedag da...tror jeg på det? Nei! Men jeg synes media kunne roet ned litt...uansett om man slår på tv eller radio, så er det snakk om dommedag...ikke rart om folk blir skremt...jeg kjenner noen som er såpass redd sånne ting at de tar seg fri fra jobb for å være hjemme med mann og barn i tilfelle noe skjer...og media hjelper ikke akkurat til...blir litt provosert av media jeg...
Nei...satser på en helt vanlig lørdag med familien min i morgen jeg :-))

Snart finne senga nå...skal tidlig opp med barna i morgen.
God natt alle sammen og sov godt :-))
Klem Natalie

Tivoli

Sebastian syns det var gøy å være på tivoli! Dina syntes sukkerspinn absolutt ikke var noe godt! Så har vi fått hest på gården...kooooselig! :-)



onsdag 18. mai 2011

England og Irland...

For en uke siden kom vi hjem etter en fantastisk tur, men jeg er bare litt sen med å få blogget om den ;-)


Her sitter vi på Rygge flyplass og venter på flyet, etter en lang biltur...trøtte?!

Turtelduene fra gammel-lina:


Neste stopp: LONDON! Vel framme inntar vi en god engelsk frokost, bestående av stekt egg, pølse, bacon og bønner i tomat. Så ble det litt shopping :-) Var flere ganger innom Primark...BILLIG!

Etter å ha spist på en kinesisk restaurant og blitt beglodd som turister, dro jeg og Thomas på Thriller Live. Det var helt utrolig bra! De var kjempeflinke og det er det nærmeste jeg noengang vil kunne komme en Michael Jackson konsert....måtte tørke noen tårer ja. De var fantastisk flinke både i sang og dans, men scenen var også utrolig flott...de hadde gjort mye utav det hele. Jeg er veldig glad for at min mann var så snill å kjøpe billettene (jeg visste ikke at han gjorde det). Var ikke lov å ta bilder inne, men her er utenfor teateret:


Neste dag var jeg og Thomas på Madame tussauds og der ble det tatt veldig mange bilder, så jeg legger bare ut noen på bloggen:

Michael Jackson så veldig levende ut...det så til og med ut som om han hadde tårer i øynene :(

Drømmedama til pappa måtte jeg ha et bilde sammen med:


Thomas fant noen kompiser:



Elvis var mammas drømmemann :-)

Thomas har endelig funnet drømmejobben, hehehe:

På ettermiddagen gikk ferden videre til Birmingham for å besøke vår venn Jason Webb som vi ble kjent med gjennom World of Warcraft. Samme kveld tok Jason oss med på en indisk restaurant. Jason kosa seg, men vi nordmenn er tydeligvis ikke vant til så sterk mat...liker sterk mat jeg altså, men dette var ekstremt. De som jobbet der så at vi slet, så vi fikk en flaske hvitvin på huset. Hyggelig gjort! Var en interessant opplevelse...nanbrødet som ble satt på bordet var så stort at jeg og Erling som satt ovenfor hverandre på bordet ikke kunne se hverandre. De ansatte spilte musikk og sang bursdagssanger til alle som hadde bursdag. De spurte oss også om det var en spesiell anledning. Var en veldig bråkete restaurant, men koselig likevel...og veldig gøy! (På bildet har vi begyn tå rive av på brødet..)






På kvelden ble det noen øl (drinker på meg og Trine som ikke drikker øl da)
Jason hadde også booket seg rom på hotellet (et snodig hotell) for å tilbringe mest mulig tid med oss...det var hyggelig gjort av han!
Neste morgen inntok vi nok en engelsk frokost før vi dro til et shoppingsenter...STORT shoppingsenter! Morsomt for Thomas å besøke lekebutikken, hehe:

Så var det tid for å ta farvel med Jason...
Hehe, ikke det mest vellykka bildet av meg, men-men...det må jo være med :-)


Så tok vi fly videre til Dublin hvor vi leide oss bil og kjørte til Ennis for å besøke Elizabeth. Henne ble vi også kjent med gjennom World of warcraft og i likhet med Jason booket hun seg også inn på hotellet.

Fantastisk land, flott natur (noen av bildene er tatt i fart fra bilen...derav kvaliteten)!



Neste dag tok Elizabeth oss med til Cliffs of Moher:




Entusiastiske nordmenn: "HUH? OH! WOW! What's this??!"
Elizabeth: "Eh, it's a bug!" (en larve)

Så tok hun oss med til et slott (Bunratty Castle & Folk Park), bygd i 1425. Inne var det ikke lov å ta bilder med blitz, så ble ikke veldig mange bra bilder. Det var fasinerende å være der og forestille seg hvordan det var for dem å bo og leve der. Det som gjorde mest inntrykk på meg var fangehullet...tanken på at det har sittet mennesker nedi der, pintes og ventet på å dø..huff... :-( Husene i området rundt slottet var også bevart slik som de var, så vi kunne gå inn og se...luktet ikke så godt, men utrolig interessant å få se...
Bildet over viser fangehullet...

Bildet over viser kongens do....
På kjøkkenet hang det store skilpaddeskall...








Så var vi på en pub og spiste...og her var det spon på gulvet og spindelvev i taket, hehe


Så var det tid for å ta farvel med Elizabeth også:

Og ferden gikk tilbake til Dublin hvor vi tilbragte de to siste nettene...møtte på en morsom lastebil på veien:
Min faste plass på turen...følte meg mørbanka i flere dager etter å ha sittet så trangt i ganske mange timer tilsammen, hehe, men hyggelig:

Litt bilder fra Dublin:





I Dublins største park er det over 500 rådyr sa buss sjåføren. Her går noen rådyr rett ved veien...var vissnok nokså tamme. Tenkte på Torkild da vi kjørte forbi her, hehe:

Så var vi på Guinness bryggeriet...mest for guttas skyld det da kanskje...
Bildet over er meg og Thomas inne på bryggeriet foran rennende vann...

Jeg, Thomas og Trine var med i Ghost bus...en guide tok oss med til Dublins mest hjemsøkte steder. Var en spennende og interessant tur! Fikk ikke tatt bilder inne i bussen siden kameraet gikk tom for strøm, men her er bussen og guiden...som forøvrig fant ut at det var veldig gøy å skremme meg, hehehe :P


Neste dag var vi på Hard rock cafe...hvor Leif og Trine fikk de største dessertene jeg noengang har sett...her sammenlignet med en vanlig isdessert...

Så var det tid for hjemreise...
Mange gode minner :-)