mandag 28. februar 2011

Skal legge ut mer i morgen...

Fikk nettopp telefon om at en onkel har gått bort...så legger ut bildene fra i dag i morgen i stedet...
Onkel og Dina fikk kreftdiagnose omtrent samtidig, og begge i magen. Dina ble for en måned siden frisk...men for onkel gikk det ikke så bra.
Hvil i fred, Onkel...måtte du ha det bedre der du er nå!

1 bilde i timen...

I går skulle jeg ta 1 bilde i timen (i 12 timer), men jeg glemte meg litt og en time ble det ikke noe bilde heller....derfor gjorde jeg det på nytt i dag, men jeg kan jo likevel legge ut bildene fra i går også:

Kl.11 stabler jeg og Sebastian ved. Vår husvert har en vanskelig tid da han har mistet noen nær, og da må man trå til der man kan :-) Stabla masse ved og satte to poser med ved klar på trappa hans...sånn at han kan fyre når han kommer hjem, uten å måtte gå å hente ved :-)

Kl.12 koser vi oss ute. Skal sage i stykker vårt gamle oppripa bord, men Sebastian finner ut at det fint kan brukes som akebrett, hehe :P

Kl.13 Toast!

Kl.14 vasker og setter jeg i stand en gammel rokk som har vært bestemor sin

Kl.16 (glemte å ta bilde kl.15) har Dina nettopp skiftet klær ettersom storebror tømte vann på henne :-)

Kl.17 nettopp ferdig med å rydde rommet til Sebastian...Dinas rom står for tur...

Kl.18 barnetv og spiser det bittelille godteriet som var igjen fra lørdag :-)

Kl.19 skal legge seg nå...men ikke særlig trøtt :P

Kl.20 trener jeg og Thomas Zumba :-)

Kl.21 henger jeg opp klær med hjelp fra Thomas

Kl.22 ser vi film...

Kl.23 pusser jeg tenner...natta :-)

mandag 7. februar 2011

Gratulerer med 1-årsdagen..

Mitt og Thomas sitt fadderbarn, Håkon Eliseus fylte 1 år 02.02.11, men jeg er treg til å blogge...så det kommer her litt på etterskudd.
Vi feiret han i går og bursdagsbarnet var som alltid blid og fornøyd, selv om han nok skjønte lite av alt som foregikk rundt han :-)

Tenk at den lille tassen har blitt så stor...tiden går så fort!

Sjekk de store, blå øynene da <3

lørdag 5. februar 2011

På tide å skrive litt igjen..

Den siste tiden har bare fløyet av sted, så har helt glemt å blogge.

Helgen før Dina Michaela ble friskmeldt var jeg og Thomas på fest hos hans søskenbarn, Sessa. Det var kjempegøy og godt å gjøre noe sammen igjen, jeg og Thomas, uten barna.

Barna var hjemme hos min familie på Kvål og hadde det bra der. Det var vår aller første natt borte fra Dina Michaela. Kvelden var kjempekoselig. Men veldig godt å hente ungene neste morgen altså :-)
Men er det ikke det ene, så er det det andre...
Samme dag som Dina Michaela endelig var friskmeldt og vi var jublende glade, fikk vi telefon om at hun Sessa som vi var på fest hos hadde blitt sendt til sykehus med blodpropp. Det viste seg at hun er født med hull i hjertet, uten å ha visst om det. Skremmende. Det går bra med henne nå, men hun måtte stumpe røyken.

Dagen etter Dina Michaela ble friskmeldt døde Thomas sin gudmor. Begravelsen fant sted på tirsdag, men hun hadde dokumentert at ingen andre enn mine svigerforeldre fikk komme i begravelsen, så da måtte vi respektere det. Hun var nok litt sånn at hun var redd hun skulle være til bry for noen. Vi spurte henne flere ganger om å få komme på besøk, men det var hun ikke så ivrig på at vi skulle. Vi inviterte henne til både bryllupet og begge dåpene, men hun kom ikke. Hun var en gammel dame med mange plager, så nå håper jeg hun er på et bedre sted. Hvil i fred, Brit.

Men nå er alt bare bra her...vi koser oss med to friske barn og trives fortsatt veldig godt på Støren :-)
Akebakkene her rett ved husveggen er knall...jeg og Sebastian har vært ute å aka en del, men Sebastian har også gått på ski, noe han begynner å bli flink til! Dina Michaela har til nå hatt så lave blodverdier, men forleden dag var hun også med ut og aka. Hun fikk for første gang ta på snø og leke seg ute. Hun syns det var greit, men ikke kjempegøy...må nok vende seg til det :-)





Nå skal vi begynne å være besøksfamilie for en 3 år gammel gutt som heter Liam. Det gleder vi oss veldig til, ikke minst Sebastian gleder seg. I utgangspunktet skal han være hos oss første helg i hver måned, men vi får se. Håper han vil trives med å være hos oss. Han er i allefall hjertelig velkommen. Føles godt å hjelpe når man kan :-)

I dag skal vi bare ha kosedag hjemme...blir nok en tur ut etterhvert. Mats kommer til oss i kveld og ser Hangover, gleder meg...det er så morsom en film!
Mats greide forresten oppkjøringa i går :-) :-) :-) Gratulerer så mye!!! Nå er det min tur å kjøre opp snart...grøss å gru :S

Ønsker alle en fortsatt fin helg :-)

Klem Natalie