søndag 29. august 2010

52 år...

Happy birthday Michael Jackson!
I hope you are in a better place, enjoying your birthday! :-)

torsdag 26. august 2010

26 år i dag!


I dag er det 26 år siden jeg kom til verden...1500 gram og 42cm :-)



Kom hjem fra jobb til kake, røde roser og en gave...en rosa i-Pod nano :-) Så da har jeg musikk på bussen til jobb om dagene ;-)
Har kosa meg med mann og barn nå i ettermiddag og i kveld skal jeg og Thomas se film...jeg skulle visst få velge film (skal tro om Thomas vil angre på det, hehe).
Har fått veldig mange koselige meldinger på facebook i dag...hadde aldri trodd jeg skulle få så mange...tuuusen takk alle sammen :-) Takk for koselige sms også alle sammen :-)

torsdag 19. august 2010

Litt Mary Kay...litt katt...og litt klaging...

Simba kom inn her om dagen med en diger byll. I går gikk det hull på den og det rant MYE grønt og rødt utav den. Var til veterinær i dag og det er rett og slett et kattebitt. Ser ikke pent ut, men veterinæren sa at det egentlig er bra for når hullet er så stort som dette vil all dritten komme ut (men vi må sørge for å holde det åpent litt fremover nå). Han ser foreløpig ut til å slippe dren og sånt. Vi holder han inne noen dager fremover nå da, så vil det nok gå bra...men nå får han holde seg unna bråk med andre katter altså :P

Han ble barbert, fikk en sprøyte og en resept...var inne hos veterinæren i drøye 5 minutter og måtte betale over 600,- kroner....det er hårreisende!
Ikke rart folk er dårlige på å oppsøke veterinær og heller ser det ann og ser det ann (i verste fall kan det jo være for sent når vedkommende til slutt bestemmer seg for å komme seg avgårde). For ikke å snakke om kastrering/sterilisering...veterinærene har jo et stort ønske om at katter skal kastreres for å redusere uønska kattunger, men kanskje de da burde senke prisene? Men hva vet vel jeg...er sikkert en grunn til at prisene er som de er...

Så må jeg klage litt til slutt...for jeg har nå vært syk i 3 dager og det er så kjeeedelig! Vet ikke helt hva det er jeg, men fikk på slutten av arbeidsdagen på tirsdag utrolig vondt i hodet. Trodde det kom av varmen...men utpå ettermiddagen/kvelden ble jeg så kvalm og fikk veldig vondt i magen. Hadde feber i går, men den tror jeg er borte nå...magen derimot er fortsatt vond. Måtte være hjemme fra jobb i går, noe jeg ikke liker (den samvittigheten vettu), men lørdag må jeg bare komme meg på jobb. Ettersom at jobben er så fysisk som den er, så må magen min bli snill.
Vet det er mange som er syke for tiden...blandt annet min ene søster og datteren hennes er/har også vært syke, så ønsker dem god bedring :-)

I morgen er det planleggingsdag i barnehagen til Sebastian, så da er jeg hjemme med han. Dina Michaela får også være hjemme med oss da...skal koooose oss <3
Må skryte litt av lillemor også for hun har nemlig blitt kjempeflink til å gå med gålekene...hun går og går og går med handlevogna si :-) Er så stødig også...er sikker på at hun kunne gått uten å holde seg fast i noe hvis hun hadde turt, men hun føler seg ikke trygg nok enda.

Ha en fin torsdagkveld alle sammen!

søndag 15. august 2010

Lørdagskos...


Godt med ost og kjeks :-) (kveldskos...ikke middag..)

mandag 9. august 2010

Sitter...

...og hører på at Thomas leser nattabok til Sebastian. Helt fra Sebastian var bitteliten baby har jeg og Thomas lest for han hver eneste kveld (annenhver jeg, annenhver Thomas). Synes det er en fin måte og avslutte dagen på...det er koselig, samtidig som at Sebastian får roet ned.
I dag har vi vært hos ørespesialisten med Sebastian igjen. Han har hatt mye trøbbel med ørene de siste månedene...det har vært ekkelt, vondt, øreverk, mye ørevoks, rare lyder og til og med blod, så vi var godt forberedt på dårlige nyheter i dag selv om vi selfølgelig håpa på det beste. Drenene var nok tette ja, så i September blir det narkose igjen sånn at de får satt inn nye dren.
Vet om de som har skiftet dren både 7 og 8 ganger, så vi skjønte vel egentlig at det sannsynligvis måtte skiftes til lillegutt også en gang...men ikke så fort.
Håper bare det går bedre med narkosen og alt neste gang for sist var det litt komplikasjoner.

Ellers hadde Dina Michaela sin første dag i barnehagen i dag, og det var positivt! Hun var overhodet ikke skeptisk til Kenneth og Irene som jobber der. Hun så ut til å kose seg :-) I morgen skal hun prøve å være der litt alene og da skal hun både sove og spise der. Jeg og Thomas skal ikke være langt unna, og ikke så lenge heller. Onsdag derimot skal hun være der så og si hele dagen, alene. Thomas begynner ikke på skolen før på mandag, så han er hjemme denne uka om det skulle bli vanskeligheter med henne. Hun er yngstemann i barnehagen da..."barnehagens maskot" som Irene sa :-)

I morgen kommer Kine til meg. Da skal hun sette meg i gang med MaryKay. Skal begynne som konsulent nå, så om noen vil være vertinne og ha homeparty...nøl ikke med å ta kontakt med meg. Jeg brenner skikkelig for å gjøre dette og jeg trenger all starthjelp jeg kan få for å komme ordentlig i gang :-) Gleder meg veldig til dette for nå kan jeg bruke utdannelsen min også :-) Dette blir bra!

søndag 1. august 2010

Hunderfossen

Fredag etter jobb ble jeg henta av Thomas og ungene, så dro vi på tur! "Vi ska på tur mamma" sa Sebastian kjempeglad :-)
Målet var Hunderfossen, men vi kjørte lang omvei i håp om å få med oss Trollstigen. Dessverre lå tåka tykk, så det var ikke mye å se.

I Valldal hadde vi bestilt hotellrom for natten. Vel fremme var det to unger som plutselig var full av energi og ikke hadde planer om å sove:




Etter å ha spist en god frokost neste morgen, kjørte vi videre. Tok ferge over til Geiranger og derfra kjørte vi rett til Hunderfossen....hadde bare ett par stopp underveis for å se på utsikten.
Mye tåke her, men det var fryktelig langt ned og Thomas med høydeskrekk var ikke mye høy i hatten da lillemann sto på kanten sånn og så utover.






Sebastian var veldig spent og ekstremt utålmodig, men omsider kom vi fram.

Trollet var litt skummelt, selv om han egentlig så litt snill ut også. Prøvde å få gutten opp på foten til trollet for å ta bilde, men det var ikke aktuelt, hehe ;-)





Morsomt i starten å kjøre tog, men etter en runde ble det kjedelig...


Dette var kjedelig...


Dette var morsomt...bare så synd at den sto stille...


Denne tok jeg og Sebastian, men det ble litt skummelt...


Sebastian kjørte opp til lastebil....


Utslitt og orker ikke gå mer...er ikke helt i form...


Skulle spise på restaurant, men Sebastian sovnet...

Etter dette måtte vi bare dra for han var helt utslitt. Da vi kom hjem ved midnatt hadde han 39,3 i feber, så han var nok ikke helt frisk. Klaga veldig mye på vondt i øret på turen. Synd at det skulle bli sånn akkurat da han skulle få kose seg på Hunderfossen...dette skulle jo være hans dag. Men det er jo bare å dra tilbake senere :-)


Ser dere hvem jeg og Dina Michaela står sammen med her? Sebastian så med en gang hvem det var, men jeg vet ikke helt om jeg synes likheten var slående....veldig dårlige dukker på vokskabinettet der dessverre...eneste negative jeg kan si om Hunderfossen...ellers er det mye bra der både for store og små.


Sebastian har fortsatt feber, men formen er bedre og her er han med krona han kjøpte seg på Hunderfossen (han er prinsesse...ikke konge, sier han). Vi sa han skulle få kjøpe seg det han ville, men han var ikke så ivrig på å shoppe...eneste han SKULLE ha var en is for pengen han hadde fått av bestemor ;-)

Neste gang vi drar til Hunderfossen skal vi ha bedre tid og ha ett par overnattinger, men nå ble det sånn ettersom at jeg måtte på jobb i dag tidlig :-)