onsdag 28. juli 2010

En utfordring...

En morsom utfordring:

1. Åpne SMS-innboksen på mobiltelefonen din.

2. Hold inn "bla-knappen" mens du teller til fem.

3. Den første setningen i den meldingen du stoppet på, skriver du inn som svar på det første spørsmålet. Deretter holder du inne knappen på nytt mens du igjen teller til fem. Den første setningen i denne meldingen skriver du inn på spørsmål nummer 2. Og så videre.

En morsom utfordring jeg oppfordrer andre til å ta ;-)

- Hva sier du til sjefen din når du kommer for seint på jobben?
* Står utafor ;)

- Hva forbinder du med ordet "husarbeid"?
* Stoler på at dere har kontroll.

- Hva sier du hvis du er vitne til at en gammel dame sklir og brekker lårhalsen?
* Håpe d går greit at æ spare siste del av hælgavasken t i morra tidlig :P

- Du tar kjæresten din på fersken med en annen. Hva sier du?
* Hehe, d e bra t han d ;)

- Hva er din beste sjekkereplikk?
* Ja, kan godt gjør d ja.

- Hva svarer du hvis din kjære spør "Vil du gifte deg med meg?"
* Du hadde rett! :-)

- Hva har du å si til ditt forsvar?
* Hehe, sykt at du huske hanj og navnet!

mandag 26. juli 2010

2 års bryllupsdag i dag


Tenk at det allerede har gått 2 år!!! Husker bryllupsdagen som om det var i går. Da hadde vi det GØY med familie og venner....en knall dag!

Så langt har Thomas og jeg hatt veldig fine, gode år sammen (5 år snart) og jeg håper det blir mange, mange flere <3
Gleder meg til hver dag med min gode mann og 2 flotte barn!

Tusen takk til Anne-Lill som igjen satt barnevakt for oss. Jeg og Thomas fikk tatt oss en tur på kino sammen, og det er LENGE siden jeg og han har gjort det! Kosa oss ja :-) Nå skal vi spise ost og kjeks, så tar jeg natta etterpå. I morgen er det opp klokken 6 og komme seg på jobb :-)

fredag 23. juli 2010

Litt forskjellig...

Må starte med å legge ut et bilde jeg tok i går.... Sebastian rota alle filmene våre utover stuegulvet og fikk beskjed om å rydde opp...det gjorde han så visst, hehe:


Så må jeg fortelle at Sebastian var hos tannlegen i går. Første tannlegebesøket. Ettersom jeg har en medfødt tannlidelse (emaljesvikt) som også min bror har og hans sønn, så var vi litt spent. Tannlegen sa at det er ingenting som tyder på at Sebastian har arvet dette enda i allefall! Så får vi vente og se hvordan hans "voksentenner" blir. Sebastian var flink og som premie valgte han seg et lykketroll:


Til slutt må jeg skryte litt av vår nye (brukte) bil som vi kjøpte i dag...vi er strålende fornøyd her nå og glad for å være ferdige med Kia'n...nå er det Hyundai Elantra som gjelder:


Av selgeren fikk vi blomster:

søndag 18. juli 2010

Vant en flaske vin...

på jobb på fredag. Thomas og jeg kosa oss med den i helga og den var veldig god. Lett og frisk, så passer fint nå på sommeren :-)

søndag 11. juli 2010

En flott fridag!

I dag hadde jeg fri og nøt fridagen med min lille familie :-) Kosa oss skikkelig! Jeg sto opp med ungene halv 7, så på barnetv, spiste frokost og lekte. Da Thomas etterhvert kom seg opp av sengen pakka vi sekken og dro på skogstur. Sebastian elsker å dra på tur, så han var ellevill! Han løp bortover stiene, klatra i trærne, lekte med maurene og kasta stein...storkosa seg! Lille Dina Michaela kosa seg hun også. Vi rakk akkurat å spise ferdig våre grillpølser, så kom regnet. På hjemveien plukket jeg og Sebastian blomster. Innen vi var kommet tilbake var vi våte alle mann og en viss 3-åring var full av gjørme, men det gjorde ingenting :-) Vil tro to unger sovner fort i kveld! Nå skal vi kose oss med barnetv ;-)
Har hatt en flott dag og fått ladet opp til ny arbeidsdag i morgen :-)






torsdag 8. juli 2010

Siden sist jeg skrev....

...har jeg jobbet veldig mye og det er egentlig godt å være tilbake på jobb...gjøre noe annet enn bare babyting, selv om jeg elsker å være med barna mine for alt i verden!
Men litt sliten blir enn jo når det er en så fysisk krevende jobb og da er det alltid godt å komme hjem til sine to småtroll og mannen :-)
I går da jeg kom hjem sto dette klart til meg på spisebordet:
Det var koselig!

Thomas koser seg hjemme med barna for tiden og jeg tror de tre har det veldig fint sammen om dagen...i går lagde Thomas og Sebastian seg "drinker":


Men i dag har jeg fri og skal ta meg av barna sånn at Thomas får seg litt fri. Han skal til byen og kjøpe seg bukse...trenger det virkelig! Så skal han kjøpe seg sykkelhjelm for han kjøpte seg sykkel forige uke og skal begynne med skikkelig trening nå:
Det blir bra!

Ellers sitter vi fortsatt igjen med en liten pus om noen skulle være interessert, han er husren, kosete og snill:


Nå håper jeg sola kan komme ordentlig fram for dagen sånn at jeg kan sole meg litt på fridagen min :-) Ønsker alle en god dag!

torsdag 1. juli 2010

Gratulerer med dagen Sigrid!

Hipp, hipp hurra! I dag har Sigrid bursdag og fyller 36 år! Jeg vil gratulerer henne her også og fortelle igjen at jeg er veldig glad i henne! Hun betyr mye for meg og jeg vil alltid være veldig takknemlig for alt hun har gjort for meg. Du er en god søster å ha, men for meg har du også vært en god mamma :-) Nyt resten av dagen din...du fortjener litt ekstra ;-)
Stor klem fra meg