mandag 31. mai 2010

Eggerøre på brødskive..

med bacon og potet med pesto (terninger vi skjærte opp fra poteter vi brukte til middag dagen før). Godt om man vil ha en enklere middag :-)

søndag 23. mai 2010

Pinsegrilling...

I går var vi på pinsegrilling hos Leif, Trine, Thea og Håkon.
Katrine, Anders og datteren Ina kom også, og Erling. Det var kjempekoselig!
Spiste innendørs pga regn, men maten smakte kjempegodt og vi spiste oss gode og mette hele gjengen :-)
Ungene fikk herja, og slukna fort da de kom seg i seng.
Føler meg veldig heldig som har så gode, fine venner! :-)

Takk for en fin dag!

lørdag 22. mai 2010

17.mai

Har ikke hatt tid til å oppdatere fra 17.mai enda, så her kommer det:

Startet dagen med en ekstra god frokost. Rundstykker, hjemmelaget eggesalat og mye annet godt.
Så dro vi ned til byen for å se på barnetoget. Været var så som så, men koselig var det uansett. Sebastian fikk sitte i vogna med Dina Michaela på fanget...det var enklere å holde styr på Sebastian i folkemengden da, og han slapp å bli så sliten:




Leif var som vanlig å se i toget og jeg tror kanskje Sebastian har en aldri så liten helt i Leif nå ettersom at han spilte tromme...Sebastian er litt trommegal ;-)


Så var vi en liten tur på tivoli, men det syntes Sebastian var voldsomt kjedelig for han fikk jo ikke lov å ta de kjempestore karusellene...barnekarusellene var så kjedelige at han ville bare gå av.



Hva er vel tivoli uten sukkerspinn? Den fosvant fort ned i magen til Sebastian, så sovnet han i bilen...lett å se at gutten har spist sukkerspinn, hehe:



Og hva er vel 17.mai uten is?


Mens far fyrer opp grillen (engangsgrill denne gang ettersom at vi må kjøpe oss ny grill), tar mor med Sebastian på lekeplassen (Dinamor sover):



Vi var som sagt ikke helt heldige med været, så vi spiste inne:


Så ble det barnetv og godtepose på Sebastian før vi leste bok og sa godnatt. Var to utslitte unger som sovnet straks de ble lagt ned! Det var en fin og vellykket dag for både store og små :-)

tirsdag 11. mai 2010

Hvil i fred


I dag tidlig følte tante Ingrid seg ikke helt bra og hun ble lagt i sengen...der sovnet hun stille inn. Hun har vært mye plaget opp igjennom årene og på grunn av hjerneblødning har hun vært lenket til en rullestol i mange herrens år. Til tross for all motgang beholdt hun sitt gode humør og det var lett å få henne til å le, det har jeg alltid beundrett henne for! De senere årene har jeg desverre vært altfor dårlig til å besøke henne på Oppdal og har litt dårlig samvittighet for det, men jeg må bare innrømme at jeg har syntes det har vært vanskeligere å besøke henne etterhvert som hun ble verre (skjønt det var kanskje da hun trengte besøk mest!). Det vet jeg at jeg ikke var alene om å synes og vi er flere med dårlig samvittighet. Nå tror jeg tante endelig har det bra (for det må da være noe etter døden også?!). Jeg liker tanken på at hun har kommet seg på beina og er gjenforent med sine søsken og foreldre. Jeg har mange gode minner fra meg og tante da jeg var liten. Jeg var veldig mye på besøk hos henne og hadde ofte med meg vennene mine...hun hadde alltid godteri i skapet ;-) Tante var veldig snill og jeg var veldig glad i henne.
Tenker på sønnen, svigerdattra og barnebarna!

Nå må du hvile i fred tante, og hils pappa <3

lørdag 8. mai 2010

Hjemmelagede kjøttkaker...

i brunsaus med poteter og gulrøtter, litt løk og tyttebærsyltetøy :-) Namnam!

Litt av hvert...

Er en stund siden jeg har skrevet nå...dagene går så fort!
I morgen skal Linda konfirmeres og jeg skal liksom prøve å skrive talen min, men i stedet ble jeg sittende å gjøre alt mulig annet og endte nå opp på bloggen min. Jeg synes det er vanskelig å skrive hele talen på forhånd, så tror nok en del blir tatt litt på sparket..

Guttene er på bytur :-) Vi skulle egentlig dra alle sammen, men jeg har ikke sovet ordentlig på 14 dager og sovna på sofaen i sted...så Thomas la Dina på sofaen med meg og tok med seg Sebastian. Godt å få slappet av litt. Lillemor har vært så vanskelig og holdt meg våken om nettene nå...hun er klar for å stå opp i 3-4 tiden på natta. Hun har jo vært så snill tidligere, så vet ikke hvorfor hun begynner sånn nå. Naboen forslo at det kanskje er tenner som plager henne...men det virker ikke egentlig som at det er noe som helst som plager henne...hun vil bare rett og slett stå opp. Vi prøver å rette på det ved å la henne sove mindre på dagtid, men hittil har det ikke hjulpet stort. Thomas mener vi skal prøve å holde henne våken i hele dag, men det tviler jeg på går...vi får se...
Hun sitter blid og fornøyd her nå i allefall:


Ellers begynner kattene å bli store nå. 5 uker gamle og de er overalt!



De er lekne og morsomme, men de er også kosete :-) Begynner å bli glad i dem ja, så blir nok vedmodig å gi dem fra oss om 7 uker!

Jeg får nesten se litt på den talen min nå :-)