søndag 25. oktober 2009

En ny utfordring

Jeg har fått en MeMe Blog Award!

Med denne Awarden følger en utfordring. Jeg skal skrive sju ting om meg selv, og sende Awarden videre til sju andre bloggere.

1. Jeg er en stor sjokoman...sjokolade er det beste som finnes! Bare ikke mørk.
2. Jeg synes jula er den koseligste tiden av året.
3. Jeg synes Jhonny Depp er den kjekkeste mannen på jord!
4. Jeg har veldig lyst på en Shiba (hund)
5. Jeg skulle ønske jeg tålte å se blod for jeg har alltid hatt lyst til å bli lege.
6. Michael Jackson er min helt!
7. Har vannskrekk og er litt mørkredd.

Jeg vil gi denne Awarden videre til:

Kjenner ikke andre enn mine søstre her, og de har allerede fått denne utfordringen :-)

Gratulerer!!!

Gratulerer Tonje, Thomas, Kevin og Kasper med dåpsdagen til Kasper i dag :-) :-) :-)
Håper dagen blir fin!
Ønsker det lille dåpsbarnet all lykke i fremtiden <3 <3 <3

Store klemmer fra Natalie, Thomas, Sebastian og Dina Michaela

tirsdag 20. oktober 2009

Min familie :-)



I går fikk vi en pakke i posten fra England. En venn av oss sendte et babyteppe og to smekker til Dina Michaela og lue, skjerf og votter til Sebastian. Som takk skal vi sende han noen bilder av oss og i går lekte vi oss litt med kameraet og hadde det moro, så legger ved ett par av bildene her ;-)
(prøv å overse at Sebastian akkurat har tørket vekk maten rundt munnen med ermet på bodyen da, hehe...vi la ikke merke til det før bildene var tatt)

søndag 18. oktober 2009

Tre på Topp

Fikk denne utfordringa av min søster Trønderfår :-)


1) Skriv 3 ting du husker som om det var i går:

Veldig vanskelig å velge bare tre ting for jeg har så utrolig mange gode minner fra barndommen som jeg husker kjempegodt...som om det var i går, men mine tre falt på:

- Den dagen jeg oppdaget Michael Jackson
- Da vi fikk skrive/tegne i semmentgulvet i fjøset og garasjen før det tørka.
- Første gang jeg traff mannen min Thomas


2) Skriv 3 ting du misliker:

- Å gå til tannlegen
- Mobbere!
- Trange butikker


3) Skriv 3 ting du liker godt:

- Vennene og familien min
- Å danse
- Adventstida/jula!


4) Skriv 3 blogger du besøker daglig:

Kjenner ikke tre som har blogger, kun to...og det er mine søstre. Så følger kun med på de to.


5) Skriv ned 3 sanger du hører på for tiden:

- I have a dream, Michael Jackson
- This is it, Michael Jackson
- Devore Amante, Era

6) Skriv 3 Tv-programmer du følger med på:

- Jakten på kjærligheten
- x-factor
- Skal vi danse


7) Skriv 3 bloggvenner du vil sende denne videre til:

Har ikke 3 bloggvenner å sende til enda :-)

lørdag 17. oktober 2009

Hurra for Leif som fyller 30 år!!!


Vår gode venn Leif fyller 30 år i dag.
Gratulerer så mye med dagen!
Takker for kjempegode kaker og diverse i dag :-)
Ha en fortsatt fin kveld, og kos deg på kino ;-)

Klem

tirsdag 13. oktober 2009

I dag...


I dag er den lille prinsessa mi to uker gammel! Jeg synes det går altfor fort egentlig! Merker allerede at hun har vokst mye....
Jeg sa til mannen min Thomas i går at jeg vil ha enda en baby, hehe, men det går han ikke med på ;-) Han sier stopp nå som vi har to barn!

Det går veldig bra med Dina Michaela. Hun er frisk og fin...og veldig snill! Gråter ekstremt lite....er stort sett blid og fornøyd.
Sebastian er en kjempeflink og snill storebror. Når lillesøster gråter er han snar til å gi henne en kos, eller smokken....og han ber oss voksne løfte henne opp, hehe. Han er så søt!

Har opplevd veldig lite sjalusi med to unntak....en gang tråkket han på henne med vilje da hun lå og koste seg på gulvet....da ble mammaen både redd og sint, men det gikk veldig bra! Så var det en gang han klep henne....men hun brydde seg ikke, så det var sikkert ikke så hardt som det så ut. Begge gangene var det lett å se at Sebastian visste han gjorde noe galt og han så ut til å være litt lei seg for det han gjorde.
Skjønner sjalusien hans også da....babyen krever sitt av oss, og selv om vi prøver å ikke la det gå utover Sebastian, så har det jo skjedd en stor forandring i hans liv. Vi prøver så godt vi kan å involvere han i det som har med babyen å gjøre også, men han er ikke så interessert i det.
Er veldig takknemlig for at folk som har kommet på besøk har vært så flinke til å huske på Sebastian. Det er kjempeviktig! Når folk har kommet med gaver til lillemor, så har de også hatt med gaver til Sebastian. Og de gir han like mye oppmerksomhet som Dina Michaela får (om ikke enda mer...)

Sebastian har vært hjemme fra barnehagen nå de to siste dagene for han har vært litt febersyk siden fredag, men nå virker han fin igjen, så i morgen er han nok tilbake i barnehagen. Torsdag og Fredag er det planleggingsdag, så det ble en kort uke på han da, men alt er bedre enn ingenting. Han er veldig glad i å være i barnehagen, trives kjempegodt og han blir rastløs av å være hjemme...i allefall når han er syk og ikke får ut.
Prøver å sysselsette han her inne da, med både duplo, tegning, maling og film, men med en liten baby i hus, så kan ikke mammaen være med på leken hele tiden....

Thomas begynte på kurs gjennom Nav i går....så håper han er i jobb om en måned nå! Det hadde vært deilig for oss med litt bedre økonomi før jul! Uansett synes han det er veldig godt å få kommet seg litt ut nå for han har gått lenge hjemme.
Han har jobbet hardt for å få kommet seg ut i jobb, og han har krevd hjelp av Nav....har mast på dem. Det var også han som bad om kurset. Er ikke lett å få jobb desverre, men han står på, og det er jeg stolt av!

Nå er det to som holder på å våkne fra duppene sine, så da kan nok ikke jeg bli sittende her.
Legger ved et bilde av hjerteknuserne mine og ønsker alle en fortsatt fiiin dag!

mandag 12. oktober 2009

"This is it"




De som kjenner meg vet at Michael Jackson har vært en av de aller viktigste personene i mitt liv fra jeg var liten.




Det hele startet med at jeg hørte Heal the world på radioen da mamma var på jobb. Jeg gikk og nynnet på sangen da hun kom hjem og hun fortalte meg at det var Michael Jackson. Jeg visste ikke hvem han var, så hun tok frem et Allers og viste meg en side der som handlet om han og Lisa Marie Priestley. Jeg syntes han så, så veldig snill ut! Mamma rev ut sida til meg og jeg brettet den sammen og la den i lomma. Hadde med meg utklippet over alt hvor jeg gikk...viste det frem til venninnene mine og fortalte alt mamma hadde fortalt meg om Michael.
Det utklippet har jeg fremdeles.

Bare noen måneder senere døde mamma, og etter det har Michael Jackson betydd ekstremt mye for meg.

I dag var det premiere på Michael Jacksons sang "This is it".
Jeg synes den er kjempebra! Samtidig er den litt trist også....for kongen selv får ikke vært med og opplevd suksessen han har nå etter sin død. Nå skulle han stått på scenen i London og gjort det han kunne aller best....men i stedet blir det laget filmer og musikk til minne om han.

Gleder meg veldig til å se filmen som kommer nå.
Tror desverre ikke jeg får sett den på kino, men skal kjøpe den så snart muligheten er der.

Han kommer i allefall aldri til å bli glemt! Han lever videre gjennom musikken og alt det gode han rakk å gjøre i sitt liv.
Vår datter har fått mellomnavnet Michaela etter min store helt, og jeg gleder meg til hun blir stor nok til at jeg kan fortelle henne om den flotte mannen hun er oppkalt etter!

Høyt elsket, og dypt savnet!